MHP 2.kasetten sonra 3. kaset ve 4.kaset şoku!

MHP yeni kaset videosu MHP'yi zor duruma soktu. MHP yeni kaset görüntüleri (video) internete düştü ve MHP kasetleri tıklanma rekorları kırdı. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu var. MHP 2. kaset skandalından sonra MHP 2. kaset görüntüleri çok konuşuldu. Şimdi ise mhp 3.kaset ve mhp 4.kaset skandalı adı altında vid

MHP 2.kasetten sonra 3. kaset ve 4.kaset şoku!
MHP yeni kaset videosu MHP'yi zor duruma soktu. MHP yeni kaset görüntüleri (video) internete düştü ve MHP kasetleri tıklanma rekorları kırdı. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu var. MHP 2. kaset skandalından sonra MHP 2. kaset görüntüleri çok konuşuldu. Şimdi ise mhp 3.kaset ve mhp 4.kaset skandalı adı altında videolar yayınlanıyor. MHP 2.kasetten sonra 3. kaset ve 4.kaset şoku! Farklı ülkücülük adlı grup, MHP üst düzeyine yönelik 3. ve 4. kasetleri yayımladı.

Daha önce biri aileden sorumlu genel başkan yardımcısı olmak üzere iki genel başkan yardımcısının istifasıyla sonuçlanan, internet üzerinden kaset yayımında 3. ve 4. kasetler yayımlandı.

İnternet üzerinden yayımlanan 3. kasette, İstanbul Milletvekili adayı ve teşkilatlardan sorumlu evli ve 3 çocuk sahibi genel başkan yardımcısı Bülent Didinmez’in bir üniversiteli kız öğrenciyle olan görüntüleri yer alıyor. Görüntülerin sonunda, Bülent Didinmez’in birlikte olduğu kız öğrenciye, MHP’nin parasıyla, 06 EBD 16 markalı bir 4×4 araç aldığı ve bunu partideki herkesin bildiği iddia ediliyor.

4. kasette ise Bahçeli'nin desteğiyle İstanbul il başkanlığı yapan İhsan Barutçu'nun kendisinden 30 yaş küçük bir bayanla olan görüntüleri yer alıyor. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Barutçu aynı zamanda, partinin İstanbul milletvekili adayı....

MHP’nin işgal altında olduğunu , Bahçeli’yi ise ‘Ülkücülüğü ve MHP'yi Tasfiye’ etmekle itham eden, bu yüzden yayınlara devam ettiklerini söyleyen site yazısına şu şekilde devam ediyor:

"Partiyi bizlere emanet eden Rahmetli BAŞBUĞ’umuz, muvaffakiyet için Türk – İslam Ülküsünü de rehber tutmamızı bizlere vasiyet etmiştir. Ancak Parti yönetiminin bugün Bahçeli tarafından maalesef ulusalcı – ahlaksız - maneviyatsız bir anlayışa, bir çizgiye kaydırıldığı muhakkaktır. Her geçen gün gerçek Ülkücüler tasfiye edilmektedir ve Ülkücü maskeli çakallar Genel Merkezimizi işgal etmektedir. Bahçeli’nin pisliği ortaya dökülen bu çakallara sahip çıkması bunun en açık delilidir"

İnternete düşen görüntüler sonrası iki MHP'li istifa etti..MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez ve milletvekili adayı Barutçu istifa etti..MHP'deki son kaset skandalı da 2 istifa getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili adayı İhsan Barutçu, istifa etti.

MHP'deki son kaset skandalı da 2 istifa getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili adayı İhsan Barutçu, istifa etti.Partisinin İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan Didinmez, hem partideki görevinden hem de milletvekili adaylığından, İstanbul 3. Bölge 4. sıra adayı İhsan Barutçu da milletvekili adaylığından istifa etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'İstifa edin' talimatı ile önce sözlü olarak başvuru yapan ikili, dün yazılı olarak da kararlarını iletti. İlk kaset skandalının ardından da MHP genel başkan yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu görevlerinden ve milletvekili adaylıklarından istifa etmişti.

MHP'DE 2. KASET DEPREMİ

MHP 2.kaset skandalı ile sarsılıyor.MHP 2.kaset skandalı ile çalkalanırken Bahçeli'den açıklama geldi. İşte MHP 2. kaset skandalı ayrıntıları...MHP 2. kaset skanlı ile sarsılıyor. MHP 2. kaset skanlıda yine aynı milletvekillerine ait. İşte MGP 2. kaset skandalı detayları ve gelişmeler

MHP'de kaset skandalı durmak bilmiyor. Son olarak 2.MHP kaset skandalı dün patladı. MHP kast skandalı ile ilgili Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.MHP 2. kaset skandalı ile zor durumda.

MHP'yi sarsan kaset skandalında 2. 1 Mayıs'ta internete verildi. MHP kaset skandalı ile yeniden çalkalanmaya başladı. MHP kaset skandalında "vara-3"ün geleceği farklıülküclük isminde bir site duyurdu.

12 Haziran seçimleri öncesinde MHP'yi karıştıran kaset skandalının 2'ncisi de internet sitelerine düştü

Mhp'de Kaset Skandalı -1 için tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -2 için
tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -3 için
tıklayınız (video)

RECAİ YILDIRIM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

METİN ÇOBANOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN
TIKLAYINIZ


MHP 2.kasetten sonra 3. kaset ve 4.kaset şoku!

MHP'nin eski Genelbaşkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım'ın içinde olduğu ve partiden istifalarına neden olan skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. Çeşitli internet sitelerine düşen videoda Yıldırım ve Çobanoğlu'nun seks görüntüleri bulunuyor. Videoda ayrıca 16 yaşlarında bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu çok sayıda kadın görünüyor.

+18'lik görüntüler

Görüntüler çeşitli internet sitelerinde alenen yayınlanıyor. Partiden kopan eski ülkücülerle, MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında 12 Eylül Referandumunda doruk noktaya çıkan ve bir süredir devam eden savaşın son perdesi olarak internete konulduğu iddia edilen görüntülerde, Bahçeli’nin iki genel başkan yardımcısını partiden ihraç etmemesi nedeniyle görüntülerin devamının konduğu belirtiliyor. Görüntüler artı 18 sahneler içeriyor. Ayrıca fotoğraflar bulunuyor.