Mhp‘li Adaylar Yahşihan‘ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan ilçesi ve Irmak kasabasını ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen MHP Kırıkkale milletvekili adayları Prof. Dr. Osman Durmuş, İdris Karakuş ve Veli Uca, 12 Haziran‘da yapılacak genel seçimlerde partilerine destek istediler. İlk olarak Irmak kasabasını ziyaret eden adaylar, yoğun yağmura rağmen pazarı gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler. Bir kahvehanedeki vatandaşlarla da sohbet eden milletvekili adayları, MHP‘nin projelerini anlattılar. Adaylar, sohbetin ardından Yahşin ilçesine hareket ettiler. Burada

vatandaşlara seslenen Osman Durmuş, "Yahşihan‘a yaptığımız yatırımlar ortadadır. Bizim dönemimizde Yahşihan çok büyük mesafeler katederek bu güne gelişmiştir. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, iş ve aş sorununuza çare olmak için 12 Haziran‘da MHP‘yi tek başına iktidar yapmanızı talep ediyoruz" dedi.

AK Parti‘nin seçim sürecinde devlet olanaklarını kullanarak bazı yardımlarda bulanacağını ve bu yardımlarla halkın aklını bulandıracağını savunan MHP 2. sıra milletvekili adayı İdris Karakuş ise, Yahşihanlıların ülkenin içinde bulunduğu karanlık tabloyu göz önüne alarak sandıkta siyasi iktidara gereken dersi vereceğini söyledi.

Kendilerinin Kırıkkale‘nin öz evlatları olduğunu belirten MHP 3. sıra milletvekili adayı Veli Uca da, "Bizler Kırıkkale‘nin öz evlatlarıyız. Başka adaylar gibi seçimden seçime Kırıkkaleli olduğumuzu hatırlamıyoruz. Biz Ankara‘ya da, başka illere de gitsek, bu bozkırın insanıyız. Sizlere asla sırt çevirmeyiz, kapımızı kapatmayız. Çünkü biz Kırıkkale‘yi karşılıksız sevdik" diye konuştu.

Kaynak: İHA