Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Abdurrahim Arslan:

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Abdurrahim Arslan, "MHP‘li arkadaşlara sesleniyorum; oyunuz boşa gitmesin. MHP baraj altına doğru hızla ilerliyor. Oyunuz CHP‘ye yaramasın, BDP‘ye yaramasın, gelin oyunuz hizmete yarasın" dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Abdurrahim Arslan:
Alaybey semtindeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu törenle açıldı. Açılıştan önce AK Parti Manisa Milletvekili ve 2.sıra Milletvekili Adayı Recai Berber, İl Başkanı Murat Baybatur, İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Milletvekili Adayları Abdurrahim Arslan, Murat Erbil ve partililer, Alaybey semtinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ardından seçim irtibat bürosunun açılış törenine geçildi.

Açılışta konuşan Milletvekili Adayı Abdurrahim Arslan, "AK Parti 8.5 yıllık aktif iktidarın arkasından yine bir iktidar serüvenine doğru hızla ilerliyor. 12 Haziran sonrası iki buçuk partili bir meclise doğru gidiyoruz. MHP belki biraz Manisa‘da var ama buradan MHP‘li arkadaşlara sesleniyorum; oyunuz boşa gitmesin. MHP baraj altına doğru hızla ilerliyor. Oyunuz CHP‘ye yaramasın, BDP‘ye yaramasın, gelin oyunuz hizmete yarasın" diye konuştu.

Demokrasinin önünün açıldığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, "12 Eylül‘den tam 30 yıl sonra, 12 Eylül 2010‘da milletimizin huzuruna çıktığımızda, milletimizin büyük teveccühü ile bu 12 Eylül anayasasını önemli şekilde değiştirdik. İnşallah açılan bu kapıda 24. dönemde milletvekili adayı arkadaşlarımız ile birlikte burada tamamen sivil, demokrat, Türkiye‘yi 21. yüzyılın lider ülkesi yapacak, yeni anayasayı yapacağız. Türkiye, başbakanımızın liderliğinde dünya krizinden en az

zararla kurtuldu. Krize girdiğimizde Manisa organize sanayisiden her hafta elektrik tüketimlerinden, çalışan işçi sayısına kadar takip ettim. Şuanda kriz bir yıl geçtikten sonra kriz öncesi rakamlarını bile aştık. Organize sanayide önümüzdeki hafta dünya lideri Başbakan Erdoğan, Manisa‘ya geldiğinde 19 tane yeni tesisin açılışını yapacak. Dünyada bırakın yeni tesisler açmayı, bir çok fabrika kapanırken Türkiye‘mizde ve Manisa‘mızda bu fabrikalar açılabiliyorsa, Türkiye krizi atlatmış demektir" dedi.

Muhalefeti de eleştiren Berber, "-Onlar ne veriyorsa, 5 bin lira benden fazla- diyen politikacıların devamı olan muhalefetin hayali vaatleri ile değil, biz 8.5 yıllık icraatlarımızla, sosyal devlet anlayışımızla vatandaşımızın karşısındayız. Onun için sizlerden yine destek bekliyoruz, biz diyoruz ki durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA