Ak Partili Adaylar Eski Sanayi‘de Güç Depoladı

AK Parti 24. dönem milletvekili adayları yarım kalan eski sanayi gezisine kaldıkları yerden devam etti. Her fırsatta esnaf ve vatandaşla sohbet eden adaylar, AK Parti‘nin 8,5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. Esnaftan destek alan AK Parti milletvekili adayları ziyaretten moral depolayarak ayrıldı.

Ak Partili Adaylar Eski Sanayi‘de Güç Depoladı
AK Parti milletvekili adaylarından TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, milletvekili adayları Dr. Murat Cahit Cıngı ile Mehmet Adıgüzel, geçtiğimiz günlerde bir bölümünü gezebildikleri eski sanayi esnafını ziyaret etmeye devam etti.

Ziyaretin başlangıcında bir esnafın "Kesinlikle 9 milletvekili çıkaracaksınız" demesi adayların geziye neşeyle başlamasını sağladı. TBMM Başkanvekili Sadık Yakut‘un bir başka vatandaşla girdiği diyalog ise renkli görüntülere sahne oldu. "9 milletvekilinden aşağısını kabul etmiyoruz" diyen bir vatandaş, "Biz dokuzu istiyoruz" şeklinde konuştu. AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise vatandaşın bu sözüne "İnşallah 9" diyerek cevap verdi.

AK Partili milletvekili adaylarına "Durmak yok yola devam" sloganıyla seslenen eski sanayi esnafı, var güçleriyle destek vereceklerini söyledi.

Gezideki en dikkat çekici diyalog ise yaşlı bir kadının aldığı hizmetleri milletvekillerine anlatması oldu. Talas‘ın Başakpınar mahallesinde yaşadığını ifade eden yaşlı kadın, "Oyumu Tayyip Erdoğan‘ıma vereceğim. Her türlü hizmet geldi. Yollarımız asfaltlandı, kanalizasyonumuz yapıldı, suyumuz akıyor" şeklinde konuştu.

Eski sanayi esnafından tam destek alan AK Parti milletvekili adayları ziyaretti moral depolayarak tamamladı.

Kaynak: İHA