İmam Hatip Mezunları Pilav Günü‘nde Buluştu

Adana‘da, İmam Hatip Lisesi mezunları Pilav Günü‘nde buluştu.

İmam Hatip Mezunları Pilav Günü‘nde Buluştu
İmam Hatip Derneği‘nin Adana İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlediği geleneksel Pilav Günü‘ne AK Parti Milletvekili ve adayları Necati Çetinkaya, Necdet Ünüvar, Ali Küçükaydın, Vahit Kirişci, M. Şükrü Erdinç, Fatma Gül Demet Sarı, Talat Ulussever, Ali Yüzükçü, Ebubekir Akdeniz, Has Parti İl Başkanı Sıtkı Cengil, milletvekili adayları Ertan Yülek, Ömer Atamer, Saadet Parti İl Başkanı Mustafa Gözütok, milletvekili adayı Yakup Budak, Adana eski milletvekili Ziyaeddin Yağcı da katıldı.

Pilavların yenmesinden ve ayranların içilmesinden sonra bu buluşmaların önemine dikkat çeken okul müdürü Muhammet Karaduran, "Adana İmam Hatip Lisesi‘nin ana binası olan uzun binanın metruk halde bulunması bizleri üzüyor ve huzursuz ediyor. Bir an evvel bu binanın tamir edilerek eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılmasını arzu ediyoruz" dedi.

İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veyis Şahin ise, Kahramanmaraş, Konya ve Osmaniye‘de mezunlar buluşmasından sonra Pilav Günü‘ndeki bu tablonun bir iftihar kaynağı olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA