Mehmet Erdoğan‘a İlgi Ve Destek Artıyor

AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Mehmet Erdoğan’ın Araban ilçesine bağlı köylerde yaptığı seçim çalışmalarına ilgi ve destek her geçen gün artarken, Erdoğan‘ı çocuklar çiçeklerle karşılıyor.

Mehmet Erdoğan‘a İlgi Ve Destek Artıyor
AK Parti milletvekili adayları Mehmet Erdoğan ile Abdullah Tombul, AK Parti Gaziantep İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdülkadir Dayan ve Arabanlı partililer ile ilçeye bağlı Muratlı, Gelinbuğday, Dağdancık, Körhacıobası, Köklüce, Güllüce, Yolveren, Karacaören ve Ziyaret köyleri ile ilçeye 6 kilometre uzaklıkta bulunan ilçeye bağlı Bağlıca mahallesini ziyaret ederek köylü vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılan hizmetleri anlattılar ve 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde köylü vatandaşlardan oy istediler.

Erdoğan ile Tombul, Köklüce köyü ziyaretinde, başka partilerden AK Parti‘ye geçiş yapanlarla birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından alkışlarla karşılandı. Mehmet Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Ardıl sulama göleti projesini 50 yılı aşkın süreden sonra yeniden gündeme getirdik ve tüm çalışmaları tamamlanan Ardıl sulama göletinin yakın zamanda ihalesi yapılacak" dedi.

Vatandaşlara, AK Parti Hükümeti’nin Türkiye’deki hizmetleri ve tüm dünya genelindeki olumlu ve yapıcı politikalarından söz eden Erdoğan, "Biz sadece CHP ve MHP ile değil, çeteler ve PKK ile de mücadele ederek seçime girdik. Biz sizlere güveniyoruz. 12 Haziran genel seçimlerinde tertemiz oylarınızla AK Parti’yi yine tek başına iktidara getireceğinizden şüphem yok" diye konuştu.

Mehmet Erdoğan, ilçeye bağlı Körhacıobası Köyü ziyaretinde ise vatandaşlar ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kendisini ellerinde çiçeklerle karşılayan çocuklarla bir süre sohbet eden Erdoğan, "Çocuklar bir milletin geleceğidir. Çocuklar yeryüzü çiçekleridir. Onlar gönlün neşesi, kalbin meyvesidir. Hayat onlarla tatlı ve huzurludur. Çocuklar güle benzer, taze açmış gonca güllere. Büyükler de gül yetiştiren bahçıvanlara benzerler. Gülleri yetiştirenler bahçıvanlardır. Çocuklar, maddi ve manevi bütün varlığımızı teslim edeceğimiz mirasçılarımızdır. Vatanımızın, milletimizin ve kendilerinin geleceği, milli ve ahlaki yönde çok iyi yetiştirilmelerine bağlıdır. Eğer onları iyi yetiştiremezsek hem dünyaları, hem ahretleri perişan olur. Peygamber Efendimiz (SAV), ‘Hepiniz çobansınız ve her biriniz emriniz altında bulunanlardan sorumlusunuz‘ buyurmuşlardır. Sorumluluğumuz altında bulunan güllerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan koruyamazsak, güller solar" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA