Ak Parti Adayları Söke‘de Mehter Eşliğinde Tur Attı

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın‘ın Söke ilçesine gelen AK Parti milletvekili adayları, mehter eşliğinde sokaklarda tur attı.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın‘ın Söke ilçesine gelen AK Parti milletvekili adayları, mehter eşliğinde sokaklarda tur attı. Adaylar Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Güntekin Kılıç, Sebahattin Akkın, Abdurrahman Öz ve Ufuk Keçeci‘ye AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım da eşlik etti.

Türkiye‘nin koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini belirten İlçe Başkanı Yıldırım, "2002 yılında işbaşı yaptık. Halkımız bize inandı ve AK Parti‘yi tek başına iktidara getirdi. Hizmetlerimizi beğenenler, 2007 yılında yüzde 48 oyla tekrar seçti. Şimdi de diyoruz ki istikrar sürsün, Türkiye büyüsün." şeklinde konuştu.

Kılıç ise Ankara‘ya aday tanıtım programı için gittiklerinde, Başbakan Recep Tayip Erdoğan‘ın kendilerine, "Yapamayacağınız vaatlerde bulunmayın." dediğini aktararak, Aydın‘ı yeniden şekillendireceklerini, muhalefetinse elinden gelse gökteki yıldızları vaat edeceğini söyledi. Öyüş de, "Yeni hizmetler için onay almaya geldik." diye konuştu. Sökelilerin kendilerini çok candan karşıladığını söyleyen Erdem ise şunları kaydetti: "Mehteran bizleri duygulandırdı. Bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Tek vatan, tek millet, tek bayrak diyoruz."

Söke‘ye Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde bir işletme fakültesi kurulacağını da duyuran Mehmet Erdem, "Üniversitede Sökeli bir rektör var, hemşehriniz. Fakültenin onayını Maliye Bakanımız imzaladı. Şimdi Milli Eğitim Bakanlığı‘nın aracılığıyla Bakanlar Kurulu‘nun imzasına sunulacak. Fakülteden sonra Söke‘ye üniversite de kurulacak." dedi.