Ak Parti Milletvekili Adayı Ürün İscehisar‘da

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, hizmeti gören halkın 2002‘den bu yana AK Parti dediğini belirterek, istikrarın 12 Haziran‘dan sonra da süreceğini ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ürün, İscehisar‘ın Alanyurt beldesi ile Karaağaç ve Çalışlar köylerini ziyaret etti. Alanyurt beldesinin seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Ürün, 2002‘den 2011‘e kadar AK Parti iktidarı döneminde Türkiye‘nin her yöresinin hizmet aldığını ve yaşanan olumlu gelişmenin halk nezdinde takdirinin AK Parti iktidarının üst üste seçimler kazanması ile sonuçlandığını aktardı. AK Parti‘nin Afyonkarahisar‘da 2002‘den bu yana girdiği her seçimde sandıktan birinci

çıkmasının nedeninin vatandaşların aldıkları hizmetler olduğunu anlatan Ürün, şöyle konuştu: "Sonuç olarak vatandaşlarımız yaşanan değişimin farkındadır ve bu farkındalık AK Parti‘nin 2002 yılından başlayarak sandıktan birinci parti olarak çıkmasıyla sonuçlanmıştır. İscehisar‘ın bu anlamda Afyonkarahisar‘daki yeri farklı. Çünkü, İscehisarlıların önüne her sandık konduğunda rekor seviyede AK Parti‘yi tercih etmiştir. İnşallah bu durum 12 Haziran 2011‘de de artarak devam edecektir. Bu anlamda

İscehisarlıların farklarını yeniden göstereceklerine inanıyorum."

Ürün, 2002 ve 2007 genel seçimleri ile 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti için vatandaşlardan oy talep ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Şimdi bu kardeşiniz 12 Haziran‘da yapılacak seçimlerde milletvekilliği listesine girdi. 12 Haziranda da önceden olduğu gibi AK Parti için oy istiyorum. Aynı zamanda milletvekili adayı olarak kendim adına da oy istiyorum."

AK Parti iktidarında Afyonkarahisar‘ın ilçe, belde ve köy anlamında yatırımlar aldığını ifade eden Ürün, tüm yatırımların sonucunun da sandıkta halk tarafından takdir edildiğini dile getirdi. Ürün, 2002 ve 2007 seçimlerinde AK Parti için seçmenlerden oy istediğini anlatarak sözlerine şöyle devam etti: "Şimdi 12 Haziran 2011 seçimlerinde hem Adalet ve Kalkınma Partimiz hem de milletvekili adayı olarak kendi adıma oy istiyorum. Allah‘ın izni ile istikrarın sürmesi için yeniden iktidara geleceğiz."

İLAÇ ALMAK İÇİN HALKIMIZ KUYRUKTA BEKLEMİYOR

Ürün, 2002 yılında dünyada ekonomik krizin olmadığı bir ortamda Türkiye‘deki koalisyon hükümetinin yarattığı kriz neticesinde devletin milyarlarca dolar zarara uğratıldığını söyledi.

Milyarlarca dolar borcun AK Parti hükümeti döneminde ödendiğini anlatan Ürün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağlıkta ülke adeta devrim niteliğinde gelişmeler yaşadı. 2002 öncesinde kuyruklarda saatlerce bekleyen halkımız ne ilaç almak için ne de muayene olmak için artık sırada beklemek zorunda kalmamaktadır. Ulaşımda yapılan yatırımlarla hava yolları halkın yolu haline geldi. Türkiye‘de son 8,5 yılda yapılan bölünmüş yollar nedeniyle ölümlü trafik kazalarında yüzde 60‘lara varan oranda düşüş yaşandı. Okula

giden çocuklarımızın sıralarına kitapları AK Parti hükümeti döneminde konuldu. Kısacası bu halk hayatını kolaylaştıran icraatları AK Parti iktidarı döneminde gördü. Sonuç ise toplam 4 seçimde bu halk AK Parti programlarını ve kadrolarını tercih etti. İnşallah 12 Haziran‘da da bu halk istikrarın sürmesinden yana sahip olduğu tavrı sandıkta gösterecektir."

Ürün, İscehisar temaslarının ardından gittiği Bayat‘ta da İlçe Başkanı Ali Taşpınar‘ın oğlunun düğün törenine katıldı. Temaslarında Ürün‘e İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İl Yönetim Kurulu ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA