İşte İnci Sözlük'ün milletvekili adayı

İnci Sözlük meclise mi giriyor? İnci Sözlük üyeleri Eskişehir'den 'Ahmet Abi'yi bağımsız milletvekili olarak aday gösterdi. Şimdi sıra seçimlerde...

İşte İnci Sözlük'ün milletvekili adayı
İnternet aleminin uç nokta yaramaz topluluğu İnci Sözlük, 12 Haziran'da yapılacak olan seçimler için aday gösterdi. Aylar önce bir tekel bayisinde alkol almakta olan birkaç kişiyle şişe savaşına giren Ahmet adındaki vatandaşı özümseyen sözlük üyeleri, meclise girmeyi planlıyor.

Eskişehir'den bağımsız milletvekili adayı olacak olan 'Ahmet Abi' adaylık için gereken parayı sözlük üyelerinden gelen bağışlarla karşılayacak. Eğer meclise girerse İnci Sözlük'ün ve birçok internet kullanıcısının sesi olacak.

İnterneti gerektiği gibi kullanmayan bu grup daha önce Ekşi Sözlük, Twitter, Facebook ve Okan Bayülgen'in programına saldırı düzenlemişti. İnci Sözlük'ün meclise gimesini isteyen kadar istemeyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Giderek markalaşan ve birçok kişiye rahatsızlık veren İnci Sözlük üyeleri, geçtiğimiz dönemlerde birçok engellemeye takılmıştı.

İşte İnci Sözlük'ün milletvekili adayı