Chp‘den "Halkın İktidarı Yürüyüşü"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Ali Peri ve milletvekili adayları seçim startı vererek, Halkın İktidarı Yürüyüşü çerçevesinde çarşı esnafını tek tek ziyaret ettiler.

Maarif Meydanı‘nda başlayan programa, CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, milletvekili adayları Cennet Süzer, Ali Serindağ, Mehmet Şeker, İrfan Kaplan, Mehmet Gökdağ, Bayram Yılmazkaya, Mahmut Kozbaş, Naci Kılıç, Fehime Çiftçi ile ilçe başkanları il yöneticileri ve tüm partililer katıldı.

Karagöz Caddesi üzerinde bulunan onlarca esnafı tek tek ziyaret ederek programa başlayan milletvekili adayları, daha sonra Gaziler Caddesi‘ndeki çarşı esnafına ziyarette bulundu. Esnafın bu seçim döneminde oylarını beklediklerini söyleyen partililer, iktidar olduklarında yapacakları projeleri anlattılar. Vatandaşlarla da sık sık sohbete koyulan partililer, her zaman halkın yanında olduklarını belirterek vatandaşlardan oy istediler.

Esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra açıklama yapan Ali Peri, CHP‘nin 12 haziran seçimlerine hazır olduğunu ifade ederek, "12 Haziran‘ı Türkiye‘nin kurtuluş günü olarak ilan ediyoruz. Karanlık günlerden aydınlığa çıkışı ilan ediyoruz. Barışın, sevginin, saygının, hoşgörü ve kardeşliğin başlangıç günü ilan ediyoruz. 12 hazirana giderken, CHP bir seferberlik başlatmış oldu. Bu seferberliği bugün adaylarımız, yöneticilerimiz ve halkımız ile başlatmış bulunmaktayız. Türkiye‘nin içinde bulunduğu durum bir

seferberliğe gerek gördüğümüzü defalarca size anlattım. Bu seferberliğin ülkemize, şehrimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

CHP Gaziantep milletvekili adayları Yaşar Ağyüz, Mehmet Şeker, Ali Serindağ, Cennet Süzer ile diğer adaylar ise, "Seçim startımızın sokak çalışmasını başlatmış bulunmaktayız. Özellikle vatandaşlarımıza ulaşarak hem programımızı anlatıyoruz hem de tüm adaylarımızla birlikte kentimizi tanıtıyoruz. Onlara sahip çıkacak tek partinin CHP‘nin olduğunu söylüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA