Gap Gazeteciler Birliği‘nin 8. Gap Oscarı Ödülleri

Merkezi Adıyaman‘da bulunan Gap Gazeteciler Birliği tarafından düzenlenen 8. Gap Oscarı ödül törenine katılamayan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Güneş Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay‘a ödülleri Gaziantep‘te verildi.

Gap Gazeteciler Birliği‘nin 8. Gap Oscarı Ödülleri
Gap Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleri, yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu‘nu makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti. Kıymaz, "Şehitkamil Belediye Başkanı M.Rıdvan Fadıloğlu, güler yüzlü hizmet ve sivil toplum örgütleriyle sıcak ilişkiler kurarak, toplumla belediye arasındaki ilişkileri her zaman sıcak tutmasından dolayı ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı‘ ödülüne layık görülmüştür" dedi.

Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu da, 26 Mart‘ta Adıyaman‘da gerçekleştirilen ödül törenine çok katılmak istediğini, yoğun programından dolayı katılamadığını belirterek, “Sağ olsunlar arkadaşlar ziyarette bulundular. En kısa zamanda bizde iadeyi ziyarette bulunacağız. Gap bölgesinden ödül almak bizim için bir ayrıcalıktır. Ben bu ödülü öncelikle ekip arkadaşlarım adına ve ilçem adına alıyorum” diye konuştu.

Fadıloğlu‘na ödülünü veren GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra "Yılın En Başarılı Gazetecisi" seçilen Güneş Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay‘ı ziyaret ederek ödülünü verdi. Kıymaz, Güneş Gazetesi‘nin düzeyli yayınlar yaptığını, Gaziantep‘in sorunlarına çok daha iyi yaklaştığını ve içerikleriyle okuyucularına güzel bir gazete sunduğu için İbrahim Ay‘ı ödüle layık gördüklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman‘da düzenlenen ödül töreninde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin Valisi Hasan Duruer, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman gibi isimler de ödül almıştı.

Kaynak: İHA