Doğum Gününde Gökyüzünde İzdivaç

Derya Özaşık, doğum gününde yerden 500 metre yükseklikte balon pilotu Tahir Özaşık’la evlendi. Ürgüplü çiftin gökyüzündeki nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kıydı.

Derya Özaşık, doğum gününde yerden 500 metre yükseklikte balon pilotu Tahir Özaşık’la evlendi. Ürgüplü çiftin gökyüzündeki nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kıydı.

        Kapadokya Balon adlı firmada pilotluk yapan Tahir Özaşık ile Derya Özaşık’ın gökyüzünde gerçekleşen nikâh merasimi oldukça renkli geçti. Göreme’den havalanan pilot Serkan Gül yönetimindeki balon, yaklaşık 500 metreye geldiğinde nikah kıyıldı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, genç çifte evlilik merasimi için sorular yöneltti. Aşıkların birbirlerine evet demeleri ile genç çift karı koca ilan edildi. Damat Tahir Özaşık’ın nikâh şahitliğini Başdere Belde Belediye Başkanı Mustafa Karaman, gelin Derya Özaşık’ın nikâh şahitliğini ise Yer Gök Aşk isimli televizyon dizisinin başrol oyuncularından Murat Ünalmış yaptı. Damat Tahir Özaşık, eşi Derya Özaşık’a aynı zamanda doğum günü olduğu için cep telefonu hediye etti. Genç çiftin balondaki mutluluk anlarına damadın annesi Emine Özaşık ile gelinin annesi Sevgi Yapsu da tanık oldu. Genç çifti ilk tebrik eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, evlilik cüzdanını Derya Özaşık’ın nikâh şahidi oyuncu Murat Ünalmış’a teslim etti. Oyuncu Ünalmış çiftin evlilik cüzdanını ise Derya Özaşık’a takdim etti.

        Başkan Yıldız, “Cenab-ı Mevla’nın biz insanoğluna dünya hayatında bahşettiği en kutsal nimetlerden birisi olan evlilik ameline tanıklık ediyoruz. Yüce Mevla onları bu kutsal yolda, kuracakları aile için inşallah her daim güç versin, mutluluk versin, bereket versin, sabır versin, sağlık, huzur ve birbirlerine karşı saygılı bir ömür versin.” dedi. Başkan Yıldız, genç çifte altın hediye etti.

            Balon, gökyüzünde gerçekleşen evlilik merasiminin ardından Âşıklar Vadisi‘nin bulunduğu bölgeye indirildi. Yerde genç çifti arkadaşları ve yakınları kutladı. Genç çift daha sonra nikah pastasını birlikte kesti.