Doğum Gününde Gökyüzünde Evlendi

Nevşehir‘in Ürgüp ilçesinde Derya Özaşık isimli genç kız doğum gününde, yerden 500 metre yükseklikte balon pilotu Tahir Özaşık ile evlendi.

Doğum Gününde Gökyüzünde Evlendi
Ürgüp‘ lü genç çiftin gökyüzündeki evlilik hayallerini Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız nikahlarını kıyarak gerçekleştirdi. Kapadokya Balloons firmasında pilotluk yapan Tahir Özaşık ile Derya Özaşık ‘ın gökyüzünde balonda gerçekleşen nikah töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Göreme‘den havalanan pilot Serkan Gül‘ün yönetimindeki balon, yaklaşık 500 metreye geldiğinde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, genç çifte evlilik merasimi için soruları yöneltmesi ve genç âşıkların birbirlerine evet demeleri ile genç çift karı koca ilan etti.

Doğum günün de çok sevdiği balon pilotu Tahir Özaşık ile hayatını birleştiren Derya Özaşık‘ın nikah şahitliğini özel bir TV kanalında yayınlanan ve çekimleri Ürgüp ve Nevşehir‘de gerçekleştirilen Yer Gök Aşk isimli televizyon dizisinde Yusuf Hancıoğlu karakterini canlandıran Murat Ünalmış yaparken,damat Tahir Özaşık‘ın nikah şahitliğini de Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptı.

Kaynak: İHA