Mhp Milletvekili Adayları Oyuncak Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, Köprübaşında çocuklara oyuncak dağıttılar.

Mhp Milletvekili Adayları Oyuncak Dağıttı
MHP İl Başkanı Suat Ülkütanır, ” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza verdiğimiz değeri göstermek amacıyla oyuncak dağıtarak onların bayramında çocukları sevindirmek istedik” dedi.

Ülkütanır,”Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümüdür. TBMM, işgal edilmiş vatan topraklarını kurtarmak ve bu topraklar üzerinde bağımsız bir devlet kurmak üzere kurulmuştur. Bu hedefe gerçekleştirmek içinde hakimiyetin ‘kayıtsız şartsız’ millete ait olduğu prensibinden hareket edilmiştir. Uluönder Atatürk TBMM’nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan gününü çocuklara armağan etmiştir. Bu nedenle çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras mutlu, huzurlu, müreffeh bir ülke olmalıdır” şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili adayları Ruhsar Demirel, Mehmet Yeşil, Fatımatüzzehra Kıraç, Lütfiye Öztetik, Mustafa Doyuk ve Cemal Dedebağı birlikte köprübaşında oyuncak dağıttılar.

Bin oyuncak bebek, bin oyuncak araba, bin balon ve bin adet çikolata dağıtan MHP milletvekilleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda da gençlere de armağan vereceklerini söylediler.

Kaynak: İHA