Manavgat’Ta 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Manavgat’Ta 23 Nisan Kutlamaları
Manavgat’ta 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde çeşitli törenler yapıldı. Törenler, Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Garnizon Komutanı Albay Kemal Şahintürk, Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu’nun hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı‘na çelenk sunmasıyla başladı. Kutlama etkinliklerine daha sonra Manavgat Stadyumunda devam etti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlamalarda, Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Garnizon Komutanı Albay Kemal Şahintürk ve Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Halkın ve öğrencilin bayramını kutladı. Günün anlam önemini belirten konuşmayı İlçe Milli eğitim müdürü Abdullah Bilge yaptı. Bilge, ”Milli iradenin temel dayanağı olan TBMM’nin 91’nci açılış yıl dönümü, Milli egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu gururlu günde öğrencilerimizin ve halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Manavgat stadındaki görkemli törene Manavgat Dr. Hüseyin Vural İş Okulu’nun açtığı pankart damgasını vurdu. Muhteşem bir gösteri yapan Engelli öğrenciler, gösterinin sonunda ‘Yüreğimiz Engel Tanımaz’ yazan dev bir pankart açtı. Kutlamalar daha sonra tören geçişi, şiirler, jimnastik ve step gösterileri, halk oyunları ve hazırlanan diğer gösterilerin sunulmasıyla sona erdi.

Kaynak: İHA