Didimli Rotaryenlerden Kitap Kurtlarına Ödül

Didim Rotary Kulübü, Didim Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda en fazla kitap okuyan öğrencilere hediyeler vererek ödüllendirdi.

Didim Rotary Kulübü Başkanı Deniz Baylan ve Yönetim Kurulu üyesi Serap Ceyhan ilk olarak Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaret etti. Okul yönetiminin tespitleri sonucundan okulda en fazla kitap okuyan Bilişim Teknolojileri 9.sınıf öğrencisi Aleyna Toklu’ya Didim Rotary Kulübü Başkanı Deniz Baylan tarafından kitap hediye edildi. Yine Toklu’ya Yönetim Kurulu üyesi Serap Ceyhan tarafından hediyeler verildi.

Daha sonra Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Deniz Baylan ve Yönetim Kurulu Üyesi Serap Ceyhan okulda en fazla kitap okuyan 8. sınıf öğrencisi Belgin Gürbüz’e kitap hediye ederken, Gürbüz’e ayrıca Okulun voleybol takımında oynaması sebebiyle Eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye edildi.

Etkinliğin amacıyla ilgili bilgiler veren Didim Rotary Kulübü Başkanı Deniz Baylan öğrencilerin okumaya teşviki amacıyla bu etkinliğin yapıldığını kaydederken “Biz yönetim olarak okullarımızdan bu isimleri tespit ettik ve bu organizasyonu gerçekleştirdik. Kitap hediyesinin yanı sıra öğrencilerimizi başka hediyeler vererek onları sevindirmek istedik. Örneğin Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda okuyan Belgin Gürbüz aynı zamanda ilçe birincisi olan voleybol takımında da spor yaptığını öğrendik ve ona da başka hediyeler aldık. Amacımız burada öğrencileri teşvik etmek. Öğrencilerimize başarılar dilerken, okul yönetimlerine de verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Kaynak: İHA