Büyükşehirden Amatöre Destek Sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da amatör sporu güçlendirmek için her zaman amatör spor kulüplerini desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zafer Spor Kulübü Başkanı Eşref Kurtuluş ile kulüp yöneticileri Abidin Anavatan, Sedat Şirin, İsmail Türkileri ve Emir Cemal Beşkardeş’i Acemler’deki makamında ağırladı.

Zafer Spor Kulübü’nün çalışmalarından bahseden Eşref Kurtuluş, Bursa amatör liginde ve 9 yıldır mücadele ettiği süper amatörde düşmeyen tek takım olan Zafer Spor’un yeni başarılara da imza atmayı hedeflediğini söyledi. Zafer Spor’un Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) en centilmen takım olduğunu da ifade eden Kurtuluş, “Üzerimizde çok emekleriniz var” diyerek Başkan Altepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Altepe ise Bursa’da gençlerin spora teşvik edilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Amatör kulüplerin güçlenmesini hedefliyoruz. Çocuklarımızın forma giymekten keyif alacağı, Türkiye’de örnek takımlar oluşturmayı ve güzel performansların sergilenmesini istiyoruz. Zafer Spor gibi takımların artması, hem gençlerin spora ilgisinin artmasını hem de Bursa’da altyapıdan sporcu yetişmesi bakımından önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak destekçiniziz, her zaman amatör spora destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA