Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?. Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda? izle. Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda? izleyin. Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda? canlı izle. Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda? canlı basketbol maçı izle .İşte Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?...

Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Turkish Airlines Euroleague Top 16 H Grubu'nun ikinci sırasında yer alan sarı - lacivertli temsilci, 6. ve son maçında yarın TSİ 20.45'te İspanyol ekibi Power Electronics Valencia'ya konuk olacak.

Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Valencia Fenerbahçe maçı hangi kanalda?FENERBAHÇE ÜLKER EUROLEAGUE MAÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Turkish Airlines Euroleague Top 16 H Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 6. ve son maçına İspanya deplasmanında çıkacak. Temsilcimiz, yarın TSİ 20.45'te başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak kritik mücadelede Power Electronics Valenia'nın konuğu olacak. Sarı - lacivertliler, güçlü rakibini yenmesi veya en fazla 2 sayı farkla mağlup olması halinde adını Çeyrek Final'e yazdıracak.

Top 16'da yaptığı ilk 3 maçı kazandıktan sonra oynadığı 2 karşılaşmayı da kaybeden temsilcimiz, H Grubu'nda lider Olympiacos'un ardından ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe Ülker, bu turdaki ilk karşılaşmasında Olympiacos'u deplasmanda 70-84 yendikten sonra Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırladığı Power Electronics Valencia'yı da 75-73 mağlup etti. Top 16'daki üçüncü maçını Zalgiris ile yapan sarı - lacivertliler, Litvanya ekibini İstanbul'da 80-72'lik skorla devirdi.

4. haftada yine Zalgiris ile bu kez deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Ülker, uzatmaya giden maçı şanssız bir şekilde 85-84 kaybetti. Temsilcimiz, Top 16'daki 5. maçını ise Yunan devi Olympiacos ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda yaptı. Güçlü rakibine 65-80 mağlup olan sarı - lacivertliler liderlik şansını yitirirken Çeyrek Final vizesini de son mücadeleye bıraktı.

Top 16 H Grubu'na evinde Zalgiris'i 73-59 yenerek başlayan Power Electronics Valencia ise sonraki 3 haftayı Fenerbahçe Ülker (75-73) ve Olympiacos (77-62, 79-85) karşısında aldığı mağlubiyetlerle kapattı. Fakat İspanyol ekibi, Zalgiris ile Litvanya'da karşı karşıya geldiği 5. maçından 74-80'lik galibiyetle ayrılarak son 8 şansını sürdürdü.

Bu arada H Grubu'nun diğer maçında çeyrek final iddiası kalmayan Zalgiris ile zirveyi garantileyen Olympiacos, yarın Litvanya'da TSİ 20.45'te kozlarını paylaşacak.

Üç galibiyetle başladığı son 16 mücadelesinde son iki maçını kaybederek çeyrek final şansını zora sokan Fenerbahçe Ülker, Valencia ile belki de sezonun en kritik maçını oynayacak.

İlk maçı İstanbul'da 75-73 kazanan sarı-lacivertli ekip, bu akşam rakibini yine mağlup ederse grup ikincisi olarak çeyrek finale adını yazdıracak.

Genel averajda rakibinden iyi durumda olan Fenerbahçe Ülker iki farklı yenilgi durumunda bile turu geçecek, üç sayı ve üzerindeki farklı mağlubiyetlerde ise elenecek.

Olympiakos'un liderliği garantilediği H Grubu'ndan çıkacak ikinci takım Fenerbahçe Ülker veya Power Electronics Valencia olacak.

Karşılaşma, Valencia kentindeki Pabellon Fuente De San Luis spor salonunda TSİ 20.45'te başlayacak.

Fenerbahçe Ülker turu geçmesi halinde çeyrek finalde, Efes Pilsen'in de yer aldığı G Grubu'nu birinci sırada tamamlayan bir diğer İspanyol ekip Real Madrid ile eşleşecek.

Karakaş: "Yolumuza devam edeceğiz"

Fenerbahçe Ülker şube direktörü Nedim Karakaş, "önümüzdeki maçın bilincindeyiz. Tek hedef galibiyet olarak İspanya'ya gidiyoruz. Oyuncularımız da galibiyete inanmış durumda. İnşallah kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Karakaş, Power Electronics Valencia'nın iyi bir takım olduğunu ve başlarında önemli hoca bulunduğuna işaret ederek şunları söyledi:

"Biz bu sezon en önemli galibiyetleri deplasmanda aldık. Aldığımız o deplasman galibiyetleri de bizi bu günlere taşıdı. Şimdi tekrar hayati bir deplasman maçına çıkacağız ve kanımca da yine aynı mücadeleci, istekli oyunu sahaya koyup, galip geleceğiz. Rakibimiz iyi bir takım ancak bir Real Madrid ya da Barcelona olmadıklarını biliyoruz. Ümitle oraya gidiyoruz."

Karakaş, sakatlıkları süren Mirsad Türkcan, Gasper Vidmar ve Engin Atsür dışında eksikleri bulunmadığını sözlerine ekledi.