Koç Ailesi İzmir‘de Alışveriş Merkezi Açtı

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ile Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, İzmir‘de yapımı tamamlanan Asmaçatı Alışveriş Merkezi‘nin açılışına katıldı.

Koç Holding yatırımı olan Asmaçatı Alışveriş Merkezi İzmir‘in Balçova ilçesinde açıldı. Açılışa, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ile Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel katıldı.

Kurdele kesiminden önce konuşan Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, alışveriş merkezinin bulunduğu araziyi 1994 yılında aldığını ve o yıllarda Balçova‘nın bakir bir yer olduğunu söyledi. Arsayı aldıktan sonra Migros‘un kendisiyle ilgilendiğini dile getiren Arsel, şöyle konuştu: "Böylelikle Balçova‘nın gelişmesinde ilk adımı Migros atmış oldu. Arsanın bir bölümüne 3M market açıp ofislerini buraya taşıdı. Migros buranın ilk alışveriş mağazası olurken Balçova‘da hareket başlamış oldu. O

yıldan beri faaliyette olan Migros‘un yanındaki araziyi de kullanarak Asmaçatı Alışveriş Merkezi haline getirdik." Yapılan konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: İHA