Tatlıses'e saldırı soruşturmasında tutuklama

Abdullah Uçmak ve 4 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.

Tatlıses'e saldırı soruşturmasında tutuklama
İbrahim Tatlıses’e yönelik saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada adliyeye sevk edilen 6 kişiden, Abdullah Uçmak dahil 4 kişi tutuklandı. İki kişi ise serbest bırakıldı.

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevkedilen 7 kişiden 4'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında Abdullah Uçmak da yer alıyor. Tatlıses'in sağlık durumunda ise olumsuz bir gelişme yok. Sanatçının fizik tedavisine devam ediliyor.

Tatlıses'in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Abdullah Uçmak ve biri çocuk 7 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, Vatan Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğü binasından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.Adliyeye getirilen 7 kişiden 1'i kadın 6 kişi tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.Nöbetçi mahkeme aralarında Abdullah Uçmak'ın da bulunduğu 4 kişiyi tutuklarken 3 kişi serbest kaldı.Daha önceden tutuklanan bir kişiyle birlikte toplam tutuklu sayısı 5'e yükseldi.