Silopi‘de Sydv 17 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı Yaptı

Şırnak‘ın Silopi İlçe Kaymakamlığı‘na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 17 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

SYDV Müdürü Mesut Ökten, vakfın her zaman yardıma muhtaç vatandaşlara kendilerine tanınan imkanlar ölçüsünde gıda, giyecek, kömür, nakit yardımı yaptıklarını söyledi. Müdür Ökten, "En son bize başvuruda bulunan Silopi merkez belde ve köylerde oturan engelli 17 vatandaşımızın tekerlekli sandalye isteklerine kaymakamımız Bünyamin Yıldız‘ın katkıları sonucu olumlu cevap verilmiştir. Bu doğrultuda 17 vatandaşımıza vakıf olarak tekerlekli sandalye dağıtıldı. Vatandaşlarımız az da olsa mutlu olduklarını

görmemiz bizi çok mutlu etti. Yine Silopili sokak çocuğu olarak bilinen Salih Çalışkan adlı vatandaşımıza kaymakamlığımızın katkıları sonucu 2 bin 500 lira değerinde bir iş imkanı sağlanmıştır" dedi.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Silopi Başverimli beldesinde oturan Sabri Boyzer, kendilerine bu yardımı yapan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, SYDV Müdürü Mesut Ökten ve diğer çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi. Boyzer, vakfın her daim desteklerini gördüklerini ve kendilerine yalnız bırakmayarak umut olan tüm vakıf çalışanlarına sürekli dua ettiğini ifade etti.

Kaynak: İHA