Galatasaray Eskişehir maçı canlı izle ve maç özeti

Galatasaray Eskişehir maçı özeti. Galatasaray Eskişehir maçı izle. Galatasaray Eskişehir maçı özeti izle. Galatasaray Eskişehirspor maçı. Galatasaray Eskişehir maçı golleri izle.Galatasaray Eskişehir maçı sonucu . Galatasaray Eskişehirspor maçı 4-2 bitti.

Galatasaray Eskişehir maçı canlı izle ve maç özeti
Galatasaray Eskişehir maçı özeti. Galatasaray Eskişehir 4-2 Galatasaray Eskişehir maçı izle. Galatasaray Eskişehir maçı özeti izle. Galatasaray Eskişehirspor maçı. Galatasaray Eskişehir maçı golleri izle.Galatasaray Eskişehir maçı sonucu . Galatasaray Eskişehirspor maçı 4-2 bitti.Galatasaray, Eskişehirspor'u 4-2 yenerek puanını 29'ü yükseltti. Golleri yabancılar attı, bu Galatasaray herkese tanıdık geldi! Cim Bom, çok uzun bir aradan sonra Galatasaray gibi oynadı; Eskişehirspor karşısında 3-0 öne geçti. Ardından Eskişehirspor golleri bulmaya başladı, ama maç 4-2 sona erdi.

Kabus gibi bir sezon geçiren ve taraftarlarını büyük hayalkırıklığına uğratan Galatasaray, kimliğini buldu ve Eskişehirspor'u güzel bir futbolla 4-2 mağlup etti. Maçın ilk 70 dakikasında rakibine nefes aldırmayan sarı kırmızılılar, tribünlerdeki taraftarlarını da coşturdu. Ancak maçın son 20 dakikası nefesleri kesti...

Bu maçın Galatasaray açısından zorlu geçmesi bekleniyordu. Hafta içinde alınan Gaziantepspor yenilgisi ile tek hedef olan Türkiye Kupası için de umutlar törpülenmiş, hatta camiada Hagi'nin geleceği bile tartışılır olmuştu. Cezalı Ayhan, sakatlıkları süren Arda, Barış, Pino, Çağlar ve Gökhan Zan yoktu. Ancak tribünler formunun zirvesindeydi. Maç öncesi sahaya çıkan sarı kırmızılı futbolcular hem coşkuyla karşılandı hem de tribünlerde açılan 315 metrelik dünya rekoru pankartı hayranlıkla izledi.

Galatasaray Eskişehir maçı canlı izle ve maç özetiMAÇTAN FOTOĞRAFLAR  İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Eskişehir maçı canlı izle ve maç özeti
MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ


Bülent Uygun'un gelişiyle çok iyi bir form grafiği çizen ve son 8 maçında 5 galibiyet 3 beraberlik alan Eskişehirspor karşısına çıkan Galatasaray, daha ilk dakikadan oyuna ağırlığını koydu. Rakibini boğan ve üstüste ataklar geliştiren sarı kırmızılı futbolcular, 31.000 taraftarının müthiş desteğiyle saldırdı.

Maçta gol de gecikmedi. 11. dakikada Sabri, savunmadan seken topu kaleye vurdu, ceza sahası içindeki Cana kafayla dokundu, yön değiştiren top, kaleci Ivesa'nın bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-0

Bu gole sevinen tribünler 2 dakika sonra 2. kez coştu. Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Stancu, kaleci Ivesa'nın müdahalesine fırsat bırakmadan topu ağlara gönderdi: 2-0

Bu arada pozisyonda Stancu ile çarpışan Ivesa sakatlandı ve kalan dakikalarda Eskişehirspor kalesini Atilla korudu.

Galatasaray, ilk yarıyı 3. golle bitirdi. 44. dakikada Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Kewell ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ve top kaleci Atilla'nın yanından ağlarla buluştu: 3-0

Galatasaray tribünleri mutluydu, özledikleri Galatasaray geç de olsa dönmüştü. Ve o tribünler ikinci yarıda farkın daha da açılmasını umuyordu. Ancak dakikalar ilerledikçe zorluklar kendini gösterdi. 74. dakikada Burhan Eşer'in ceza sahası içindeki vuruşu ağlarla buluştu. Bu gol, aynı zamanda Galatasaray'ın TT Arena'da yediği ilk gol de oldu. 76. dakikada ise Ümit Karan ceza sahası dışından nefis frikiğiyle farkı bir anda 1'e indirdi: 3-2

Herkesin kafasında aynı soru vardı: Galatasaray bu maçta da hayalkırıklığı mı yaratacak, 3-0'dan puan mı verecek? Ancak korkulan olmadı. 63. dakikada tribünlerin büyük coşkusuyla oyuna giren Milan Baros, 80. dakikada kale ağzında yakaladığı fırsatı kaçırmadı: 4-2

Kalan dakikalarda her iki takımın da yakaladığı fırsatlar golle sonuçlanmayınca, Galatasaray Türk Telekom Arena'daki 2. resmi maçını da kazanmayı başardı. Galatasaray böylece bu sezon ilk kez bir lig maçında 4 gol birden atarken, puanını da 29'a yükseltip 8. sıraya çıktı.

Ligdeki son yenilgisini 9 hafta önce Fenerbahçe'den 4-2 ile alan, ardından bileği bükülmeyen Eskişehirspor ise yine aynı skorla bu kez Galatasaray'a yenilmiş oldu.

GALATASARAY-ESKİŞEHİRSPOR: 4-2

GALATASARAY

Zapata, Serkan Kurtuluş, Neill, Servet, Hakan Balta, Sabri, Cana, Culio, Kazım, Kewell (Dk. 63 Baros), Stancu

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa (Dk. 18 Atilla), Sezgin, Diego, Nadarevic, Volkan, Bülent, Pele (Dk. 46 Batuhan), Burhan, Erkan (Dk. 67 Tello), Alper, Ümit Karan

GOLLER: Dk. 10 Cana, Dk. 14 Stancu, Dk. 45 Kewell, Dk. 75 Burhan, Dk. 77 Ümit Karan, Dk. 81 Baros

SARI KART: Dk. 21 Volkan Yaman


--------------------------------------------------------------------------------

90' Dakika : Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray kendi sahasında oynadığı bu karşılaşmada Eskişehirspor'u 4-2 yeniyor ve haftayı 3 puanla kapatarak puanını 29'a yükseltiyor.

90' Dakika : Galatasaray'da Stancu ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, Stancu direkt kaleye sert vurdu ve kaleci Atilla köşeden iki hamlede topun sahibi oldu.

89' Dakika : 4. Hakem Çağatay Şahan maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

88' Dakika : Galatasaray'da Baros hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

87' Dakika : Galatasaray atağında Sabri ceza sahası içine arapasını verdi, Baros hareketlendi ama top kaleci Atilla'da kaldı.

86' Dakika : Eskişehirspor atağında Diego ceza sahası içinde topla buluştu, rakibini geçti kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

85' Dakika : Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 80 numarayla Kazım Kazım Giren oyuncu 25 numarayla Yekta

83' Dakika : Eskişehirspor'da Tello rakibi Sabri'ye yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

82' Dakika : Eskişehirspor atağında Sezgin sağ kanatta ceza sahası içinde arka direğe yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

81' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros'un attığı gol ile durumu 4-2 yapıyor.Stancu sol kanattan korner kullandı, ön direğe yerden ortaladı Kazım topu arka direğe ortaladı ve Baros müsait pozisyonda kafayla topu ağlara gönderdi.

79' Dakika : Galatasaray atağında Culio topla ceza sahası içine yöneldi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

78' Dakika : Galatasaray atağında Baros ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Atilla topu saha içine çeldi.

77' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Ümit Karan'ın attığı gol ile durumu 3-2 yapıyor.Ümit Karan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

76' Dakika : Eskişehirspor atağında Batuhan ceza sahası önünde şut açısı aradı ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

75' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Burhan Eşer'in attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Burhan Eşer ceza sahası içinde topla buluştu, sağ çaprazda dar açıdan kaleye sert vurdu ve top kaleci Zapata'nın kapattığı köşeden ağlarla buluştu.

73' Dakika : Galatasaray atağında Culio ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

72' Dakika : Galatasaray'da Culio sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe doğru ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

71' Dakika : Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 2 numarayla Neill Giren oyuncu 16 numarayla Mustafa Sarp

70' Dakika : Eskişehirspor atağında Tello ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

69' Dakika : Eskişehirspor'da Tello ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

68' Dakika : Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Erkan Zengin Giren oyuncu 14 numarayla Tello

67' Dakika : Galatasaray'da Culio rakibi Ümit Karan'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

66' Dakika : Galatasaray'da Mustafa Sarp birazdan oyuna girecek.

65' Dakika : Eskişehirspor atağında Batuhan sağ çağrazda dar açıdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

64' Dakika : Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

63' Dakika : Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 99 numarayla Kewell Giren oyuncu 15 numarayla Baros

61' Dakika : Galatasaray gole çok yaklaştı.Kazım Kazım sağ çaprazda yerden sert vurdu top direkten geri geldi sonrasında Stancu topu aldı ama hakem öncesinde Stancu'nun ofsaytta olduğuna karar verdi.

60' Dakika : Eskişehirspor atağında Ümit Karan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kaleci Zapata'da kaldı.

59' Dakika : Galatasaray'da Baros birazdan oyuna girecek.

57' Dakika : Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

56' Dakika : Eskişehirspor'da Burhan Eşer hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

54' Dakika : Galatasaray atağında Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Atilla'da kaldı.

52' Dakika : Galatasaray atağında Stancu ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Atilla saha içine çeldi.

50' Dakika : Galatasaray atağında Cana sol kanatta ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Atilla'da kaldı.

49' Dakika : Galatasaray atağında Kewell ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Atilla köşeden topu kornere çeldi öncesinde hakem ofsayt kararı verdi.

48' Dakika : Eskişehirspor atağında Erkan Zengin ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

47' Dakika : Galatasaray atağında Sabri sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

46' Dakika : Eskişehirspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 8 numarayla Pele Giren oyuncu 26 numarayla Batuhan

46' Dakika : Galatasaray hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.



--------------------------------------------------------------------------------

45' Dakika : Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.

45' Dakika : Galatasaray atağında Kewell sağ çaprazda ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Atilla'da kaldı.

45' Dakika : 4. Hakem Çağatay Şahan ilk yarının sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

45' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Kewell ile 3. golü buldu.Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Kewell ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ve top kaleci Atilla'nın yanından ağlarla buluştu.

43' Dakika : Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hakan Balta araya girerek top kaleci Zapata'ya kazandırdı.

41' Dakika : Galatasaray atağında Culio sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Volkan Yaman araya girerek topu uzaklaştırdı.

39' Dakika : Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

37' Dakika : Galatasaray'da Culio sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Servet yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

35' Dakika : Galatasaray atağında Servet sağ kanata doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

33' Dakika : Eskişehirspor'da Pele sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

31' Dakika : Galatasaray sol kanattan bir serbest atış daha kazandı. Atışı Culio kullandı sert ortasını savunma çıkardı

30' Dakika : Galatasaray takımında serbest atışı Stancu kullandı ortasını savunma çıkardı.

29' Dakika : Galatasaray sol kanattan Culio ile geldi yerde kaldı hakem faul kararı verdi.

28' Dakika : Galatasaraylı oyuncular rakip defans oyuncularına pres yaptılar son pozisyonda Kazım Volkan Yaman'a faul yaptı.

27' Dakika : Galatasaray sağ kanattan geldi. Serkan Kurtuluş ortasını yaptı savunmada Diego topu çevirdi.

26' Dakika : Galatasaray sol kanattan serbest atış kazandı. Atışı Stancu kullandı ortasını savunma çıkardı

25' Dakika : Galatasaray atağında Kewell ceza sahası dışından sert vurdu kaleci Atilla topu iki hamlede kontrol etti.

24' Dakika : Eskişehirspor atağında Burhan ortaladı top kaleci Zapata'da kaldı

23' Dakika : Galatasaray atağında Sabri ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Atilla'da kaldı.

21' Dakika : Eskişehirspor'da Volkan Yaman rakibi Kazım Kazım'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

20' Dakika : Eskişehirspor'da Diego sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

18' Dakika : Eskişehirspor atağında Alper Potuk sol kanattan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

17' Dakika : Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 1 numarayla Ivesa Giren oyuncu 29 numarayla Atilla

15' Dakika : Eskişehirspor'da kaleci Ivesa oyuna devam edemeyecek.

14' Dakika : Eskişehirspor'da kaleci Ivesa bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

12' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Stancu ile 2. golü buldu.Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, ve Stancu gelişine bomboş pozisyonda sert vurarak topu ağlara gönderdi.

10' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Cana'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Sabri savunmadan seken topu ceza sahası içine doldurdu, Cana kafayı vurdu ve top kaleci Ivesa'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

8' Dakika : Galatasaray atağında Stancu ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

7' Dakika : Galatasaray atağında Fatih Serkan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

6' Dakika : Eskişehirspor atağında Burhan Eşer sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

4' Dakika : Galatasaray atağında Stancu sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

3' Dakika : Galatasaray atağında Neill ceza sahası içine arapasını verdi ama savunma araya girerek Stancu'dan önce topu uzaklaştırdı.

2' Dakika : Galatasaray atağında Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

1' Dakika : Karşılaşma Eskişehirspor'dan Ümit Karan'ın vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray 26 puanla 11. , Eskişehirspor ise 28 puanla 7. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 20.hafta kapanış karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY

Zapata, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Cana, Culio, Yekta, Kazım, Kewell, Stancu

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa, Koray, Diego, Nadarevic, Volkan, Erkan, Tello, Pele, Burhan, Ümit Karan, Batuhan

Galatasaray Eskişehir maçı izle Lig tv izle. Galatasaray Eskişehirspor maçı canlı izle. Galatasaray Eskişehir maçını izle. Justin tv canlı maç izle. Galatasaray Eskişehir maçı izle ligtv izle. Galatasaray Eskişehirspor maçı saat 19:00'da başladı. Galatasaray Eskişehir maçı canlı izle bedava lig tv izle canlı maç izle justin tv. Galatasaray Eskişehirspor maçı canlı izle. Galatasaray Eskişehirspor maçını izle. Galatasaray Eskişehir maç özeti golleri izle.