Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?)

Defne Joy Foster otopsi sonucu belli oldu. Otopsi sonucunda uyuşturucu var mı?Otopsi sonucuna göre ölüm sebebi ne?

Defne Joy Foster otopsi sonucu belli oldu. Otopsi sonucunda uyuşturucu var mı?Otopsi sonucuna göre ölüm sebebi ne?Adli tıp ön raporunda, Defne Joy Foster'ın kanında uyuşturucu madde bulunmadığı belirtildi ve ölüm nedenini açıkladı...

Kanında uyuşturucu bulunmadı

Önceki gün hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni ile ilgili ön rapor tamamlandı. Rapora göre, Foster'ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

Ünlü sunucunun cansız bedeni, olayın ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada adli tıp tarafından hazırlanan ön raporda, ünlü sunucunun kanında uyuşturucu madde bulunmadığı bildirildi.

SOLUNUM YETMEZLİĞİ

Ayrıca raporda Defne Joy Foster'ın, doğrudan solunum yetmezliği şüphesiyle hayatını kaybettiği belirtildi. Raporda, Foster'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı da yer aldı.

Ani ölümü herkesi şoke eden ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Defne'nin tabutuna annesinin göğsünde taşıyarak getirdiği kırmızı renkli, çiçekli bir yazma örtüldü. Mezara da Foster'ın küçük oğlu Can'ın oyuncak arabası konuldu...

Çarşamba sabahı Taraf gazetesi Yazı işleri Müdürü Kerim Halit Altan'ın Caddebostan'daki evinde yaşamını yitiren ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster (32), dün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.Ölüm nedeni otopsi sonucu kesinleşecek Foster'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda öğle vakti kılınan cenaze namazına, önceki gün Bodrum'dan gelen annesi Hatice Foster ambulansla taşındı. Sabah kızının Nişantaşı'ndaki evinden güçlükle çıkarılan Hatice Foster, gasilhanede kızını son kez gördü. Çıkışta anne Foster'in ağzından “Sabır yarabbim” kelimeleri yükseldi. Foster yine ambulansa bindirildi.


Sürekli fenalaşan ve “Kızım” diye bağıran Foster'ın feryatları yürekleri dağladı. Tabutun başına tekerlekli sandalyeyle gelen ve fenalaşan anne Foster'ın tansiyonu kendisine eşlik eden sağlık görevlileri tarafından sık sık ölçüldü. Foster'ın dayısı Nejat Nayman da sık sık fenalaştı ve tabutun başına gitmek istedi. Bir ara Hatice Foster'la Nayman birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Nayman yeğeninin tabutunun yanına geldiğinde oldukça bitkindi.

Anne Foster, Bodrum'dan gelirken göğsünde taşıdığı kırmızı renkli, çiçekli yazmanın kızının tabutuna örtülmesini istedi. Kızını defnettikten sonra da anne Foster, örtüyü tekrar alıp göğsüne koydu. Nayman ise yeğeninin tabutuna “Dayıcığım. Ah benim dürüst çocuğum. Ah benim güzel kızım. Ah sen bizi nasıl bıraktın?” diyerek sarıldı.

Defne Joy Foster'ın cenaze namazının kılınması sırasında İlker Yasin Solmaz da eşinin tabutuna son kez dokundu. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Solmaz başını eşinin tabutuna yasladı ve öptü. Foster'ın tabutu, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra omuzlara alındı. Acun Ilıcalı, tabutu ilk omuzlayanlardan oldu. Ünlü sunucunun cenazesi daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na doğru yola çıkarıldı. Mezar yerine kadar omuzlarda taşınan cenaze, aile kabristanlığına defnedildi.

'Oğluna doyamadı'

Cenazenin üzeri toprakla kapatılırken annesi “Oğluna doyamadı” diyerek Foster'ın 1.5 yaşındaki oğlu Can'ın oyuncak arabasını da mezarın içine koydurdu. Foster'ın Amerika'da bulunan babası ise cenazeye yetişemedi. Kerem Altan'ın da cenazeye gizlice gelip ve ayrıldığı iddia edildi. Ancak bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi.

Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?) DEFNE JOY FOSTER OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU - TIKLA

Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?) DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?) DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?)  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne'nin otopsi sonucu belli oldu (Uyuşturucu var mı?) DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE