Okul Yapımı İçin 1 Milyon Dolar Nakdi Yardım

Gaziantep`te hayırsever Mahmut Deniz, 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptırılması için Gaziantep Valiliği`ne 1 milyon Dolar nakdi yardımda bulundu.

Okul Yapımı İçin 1 Milyon Dolar Nakdi Yardım
Gazikent Mahallesi`nde yaptırılacak olan 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi için Valilik Toplantı Salonu`nda düzenlenen protokole, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, hayırsever Mahmut Deniz ve oğulları ile daire müdürleri katıldı. Gaziantep`in eğitim sorununun hayırseverlerin verdiği destekle çözüleceğini söyleyen Vali Ata, "Gaziantep`te göreve başladığım tarihten beri söylüyorum, ülkemizin olduğu gibi ilimizin de en önemli sorunları başında eğitim geliyor. Dünyada eğitim sorununu çözmeden gelişmiş hiçbir ülke yok. O nedenle insana ve eğitime yapılan yatırımlar eğitime yapılan hayırlar, hayırların en hayırlısıdır. Sağ olsunlar sizler gibi hayırseverlerimiz başlattığımız kampanyaya da destek verdikçe bizimde şevkimiz artıyor vemoralimiz yerine geliyor. Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler ve çocuklarımızı daha iyi şartlarda eğitmek için bizlerinde, hayırseverlerin desteğine ihtiyacımızın olduğunu her zaman belirtiyoruz" dedi. Eğitim ve diğer alanlarda çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirten Mahmut Deniz, eğitimin önemine değinerek bu alanda daha çok yardımlarda bulunacaklarını ifade etti

"2 gün önce önemli bir kampanya başlattık" diyen Milletvekili Mazıcıoğlu, "Kampanyaya Mahmut amca gibi destek veren herkesten Allah razı olsun. Hayırseverlerimiz ve işadamlarımızın eğitime destekleri arttıkça derslik ve okul sorunumuzda azalacaktır. İnanıyorum ki, bu kampanyaya herkes bir katkı sağlayarak Gaziantep`in eğitim sorununun çözülmesine yardımcı olacaktır. Allah herkese hayır yapmayı nasip etsin. Bu işlerde bir tuzumuz olursa, öbür dünyamıza yatırım olduğuna kalben inanıyorum. Bu şehrinmilletvekili olarak Valimizin önderliğinde bakanımızla, milletvekili arkadaşlarımızla eğitime destek sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Ata, Milletvekili Mazıcıoğlu ve hayırsever Mahmut Deniz, hazırlanan protokol sözleşmesine imza attılar. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA