Yıllar Sonra final bölüm özeti ve fragmanı

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden olan Yıllar Sonra 6. bölümüyle ekranlara veda ediyor. İşte Yıllar Sonra final bölüm özeti...

Yıllar Sonra dizisinin final bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Yıllar Sonra'nın final bölümünde heyecan dorukta.
Başrollerini Aydan Şener, Tarık Tarcan, Burcu Kara, Alpay Atalan ve Münire Apaydın'ın paylaştığı Yıllar Sonra, 26 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

İşte final bölümünden kareler!

Yıllar Sonra 5. bölümde yaşananlar...

Leyla büyük bir savaşın içinde
Leyla, savaşmak için kararlı davranıyor. Murat da sürekli Leyla’nın yanında olup, ona destek oluyor.

Aslı kazayı atlatır. Leyla, savaşmaya kararlıdır fakat, iki cephede savaşmak onun için çok zordur. Murat ise sürekli Leyla’nın yanında olup, ona destek olur. Fakat Leyla’yı mutsuz görmek onu çok üzer. Aslı’nın geçirdiği kazanın ise Rasim Gürel’in işi olduğu ve Rasim Gürel’in ne kadar tehlikeli olduğu anlaşılır.

Yağmur’u esirgeme yurduna alırlar. Tahir’in hırsları da giderek artmaya başlar. Seda’nın aşktan gözü hiçbir şeyi görmez hale gelmiştir. Tahir, Seda’ya evlenme teklif eder. Birsen de Leyla’nın Murat’la gençlik fotoğraflarını ele geçirir ve kızlara gösterir. Aslı ve Seda’nın tepkisi çok sert olur. Leyla ise bu durumdan çok kırılmıştır, çünkü artık kızlarının ona olan güveni sarsılmıştır.