Bursalı Kadın Girişimcilere Bilgi ve Deneyim Aktarılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘kadın girişimcilik paneli’ düzenleyecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ev sahipliğinde yapılacak panele alanında uzman olan girişimciler konuşmacı olarak katılacak.

Açılış konuşmalarını Bursa Valisi Şahabettin Harput, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Koordinatör Başkanı ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ile TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek’in gerçekleştireceği panel 16 Kasım Çarşamba günü saat 09.00 ‘da başlayacak. Koton markasının sahibi Gülden Yılmaz, Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan, moda tasarımcısı Arzu Kaprol, KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ ve TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı Meral Ayhan’ın birer konuşma yapacağı etkinlikte, eğitim, tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon, otomotiv, kimya, inşaat ve enerji gibi sektörlere ayrılmış 12 masada girişimci olmak isteyen katılımcılara bilgi ve deneyim aktarılacak.