Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi - 10 Ekim 2011

Gül ve Topi, başbaşa ve heyetler arası görüşmelerden sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-11.15-11.45)
- Cumhurbaşkanı Gül, ALDE Başkanı Guy Verhofstadt ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (17.30)
- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Avrupa Parlamentosu Liberal Grup Başkanı ve eski Belçika Başbakanı Guy Verhofstadt ile beraberindeki heyeti, Divan
Salonu`nda kabul edecek. Çiçek, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi ve beraberindeki heyetle Divan Salonu`nda heyetler arası görüşme yapacak. (11.45/13.15)
- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Rixos Grand Ankara Otel`de, bakanlığın ``Toplum Temelli Ulusal Ruh Sağlığı Eylem Planı`` basın toplantısına katılacak. (10.00)
- BDP, AK Parti heyeti ile partisinin Genel Merkezi`nde yeni anayasa çalışmalarını görüşecek.

YURT
- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya`da düzenlenen; Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Avrupa Ormancılık Komisyonu 36. Oturumu ile BM Avrupa Ekonomik Komisyonu Kereste Komitesi`nin 69. ortak oturumuna katılıyor (10.00)

SPOR
- Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri son maçında Azerbaycan’ı konuk edecek olan A Milli Takım’da teknik direktör Guus Hiddink, bu maçla ilgili İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay – yıldızlı ekip maçı son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı statta yapacak. (12.00 / 18.00)
- Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri son maçında Türkiye’ye konuk olacak olan Azerbaycan’da teknik direktör Berti Vogst kamp yapılan otelde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (14.00)