Osmaniye Alışveriş Merkezine Kavuşlu

Osmaniye’nin yeni alışveriş merkezi Park328 düzenlenen törenle açıldı.

Osmaniye Alışveriş Merkezine Kavuşlu


“Osmaniye’de yeni bir yaşam başlıyor” sloganıyla kapılarını açan Park328; içerisinde seçkin markaları, birbirinden özel lezzetler sunan restoranları, sinema salonları ve bowling salonlarını barındırıyor. Ailenin tüm üyelerine keyifli anlar yaşatmak için tasarlanan yapısı ile haftanın her günü eğlence sunacak olan Park 328 Alışveriş Merkezi`nde Burger King, Sine328 Sinemaları, Flo, Kimlik, Koton, Lc Waikiki, Mado, Migros, RodiMood, Teknosa gibi ayrıcalıklı markalar da yer alıyor. Toplam 80 marka ile Osmaniye’ye yeni bir soluk getirecek olan Park328’de haftanın her günü yetişkinler ve çocuklar için de sayısız etkinlik düzenlenecek.

Osmaniyelilere hizmet vermeye başlayan Park328, düzenlenen tören ve İl Müftüsü Ramazan Çortul’un yaptırdığı duanın ardından açıldı. Açılış kurdelesini Vali Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kesti.

Osmaniye’nin hızla değiştiğini ve geliştiğini ifade eden Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, “Osmaniye’nin havası, sokakları, caddesi değişiyor. Bunu Osmaniyeliler burada yaşayanların görmesi zor, dışarıdan gelenler Osmaniye’nin süratle değiştiğini her defasında ifade ediyorlar. Bu da şunu gösteriyor, Osmaniyeliler Osmaniye’ye daha çok sahip çıkacaklardır ve çıkmalıdırlar. Eğer Osmaniyeli caddesinden sokaklarına kadar, ağaçları ve işyerlerinden ürettikleri yerfıstığına turpuna kadar sahip çıkarlarsa inanın çok kısa sürede komşu illeri yakalamamız mümkündür. Sanayi yolunda ilerlediğimizi herkes görüyor. Şu anda 3. sanayi bölgemizi açtık ve yer kalmadı ve 4. bölge sanayi bölgemizin hazırlıklarını yapıyoruz." dedi.


`Açmakta olduğumuz Park 328 Alışveriş Merkezi Osmaniye’ye yeterli gelecek mi? Göreceksiniz bu nüfus patlamasıyla yetersiz kalacak.` diyen Cerrah, sözlerine şöyle devam etti: "Daha yeni alışveriş merkezlerimize de ihtiyacımız olacak. Bu alışveriş merkezinin yapımında, 2008 yılında protokolümüz imzalandı. 18 ay gibi çok kısa sürede çok büyük bir alışveriş merkezine sahip olduk. 80 tane işyeri ve vardiyalı sistemde 1400 çalışan vatandaşımız ekmek kapısı iş buldu. Her biri 5 nüfuslu bir aileyi geçindiriyor diye hesaplarsak ne kadar önemli bir yatırım olduğu bir kez daha gözümüzün önüne gelmiş oluyor. Bunun gibi daha yeni yeni yatırımlar yapılacaktır, Osmaniye’nin şekli değişecektir. Başarılı çalışmalarından dolayı Pekintaş inşaat yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Alışveriş merkezimizin Osmaniye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Vali Cerrah beraberindekilerle birlikte Park328 Alışveriş Merkezi`ni gezdi.