Beyaz Manşet gündemin nabzını tutmaya devam ediyor

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Manşet" programı izleyenlere keyif dolu anlar yaşatıyor.

Beyaz Manşet gündemin nabzını tutmaya devam ediyor
Sunuculuğunu Beyaz TV Programlar Müdürü Tayyar Işıksaçan ve ünlü sinema Sanatçısı Oya Aydoğan'ın yaptığı programın konukları sinema sanatçısı Serpil Çakmaklı ve Nurcan Sabur oldu. Gündeme dair tüm konuların konuşulduğu er meydanında söz alan Çakmaklı, “Türkiye'de son günlerde ne kadar olumsuzluk yaşandıysa bir o kadar da olumlu şeyler yaşandı. Van depremi ve şehit haberleri ülkemizi yasa boğdu. Ancak bundan çıkartılacak çok ders var. Örneğin ülkede sağı solu birlik olup kardeşçe nasıl yaşanması gerektiğini gösterdik. Bu bizim için en önemli kazançtır" dedi.

Program da Acun Ilıcalı'ya karşı bir linç kampanyası başlatıldığını söyleyen Tayyar Işıksaçan," Ben bu cehalete anlam veremiyorum. Acun bir yapımcı patron değil adam çalıştığı kanaldan parasını alıyor mu almıyor mu belli değil. Bugün Mahsun Kırmızıgül 100 binlira yardım ettiyse Acun da bir okul yaptırma sözü verdi. Daha ne yapsın bir okul 500 bin liraya maal oluyor. Bence Acun ayakta alkışlanmalı" diye konuştu.


11 TELEVİZYON VE SANATÇILR ÜLKE YE HİZMET İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI


Acıların katmer katmer olduğunu hatırlatan ünlü magazinci Nurcan Sabur,"Ben ülke tarihinde hiç böyle bir şey yaşamadım. İlk defa tüm Televizyon kanalları bir raya gelerek Van’da yaşanan felaket için birlik oldular. Bunun karşılığında da çok önemli rakamlar toplayarak kanayan yaramıza merhem oldular. Ben tüm kanal yöneticilerini ve ülkeye hizmet veren tüm sanat adamlarını tebrik ediyorum. Ancak, TRT ve Show TV neden bu büyük organizasyonun içinde olmadılar buna bir anlam veremiyorum" şeklide ifade etti.