Tüylerden kurtulmanın kesin yolu 'Ütüleme Epilasyon'

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için artık acı çekmek gerekmiyor.Dört mevsim acısız ve hiç bir yan etkisi olmayan ütüleme lazer epilasyon, kendi alanında geliştirilmiş son zamanların en iyi ve tek teknolojisi.

Tüylerden kurtulmanın kesin yolu 'Ütüleme Epilasyon'
Bu sistemle ne yanma hissediliyor ne de ağrı. İstenmeyen tüylerden kurtulmak artık masaj rahatlığında yapılıyor. Klasik lazer epilasyonlarının aksine deride yanık oluşturmayan sistemin adı “Diot Lazer” yani “Ütüleme Sistemi”

Sabit atışlar yerinde deri üzerinde ütü yapar gibi yapılın uygulamada klasik lazerin aksine deride yanık ya da lekeler oluşmuyor. En fazla dört ya da beş seansta tüyleri yok eden sistemin tercih edilme sebebi ise ağrı ve acının olmaması, lazer ışınını az vermesi. Ütüleme sistemini erkekler daha çok talep ediyor.

Ütüleme epilasyon teknolojisi sayesinde ağrı ve acı yok oluyor. Ütüleme epilasyon uygulamasında, uygulama yapılan bölgenize masaj yaptırıyor hissiyle tüylerinizden kurtuluyorsunuz.

ÜTÜLEME EPİLASYON NASIL YAPILIR

Ütüleme lazer epilasyonda yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var.
Ne ağrı nede yanma sorunu yaşanmıyor. Uygulama masaj rahatlığına çevriliyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar oldukça çabuk sona eriyor Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, başlığın deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor.