Sakaryalı Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı
Hac görevini yerine getirecek 182 hacı adayı, Sakarya`nın Adapazarı ilçesinden otobüslerle Sabiha Gökçen Havaalanı`na hareket etti.
Kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için Mithatpaşa Ulucami önünde uğurlama töreni yapıldı. 182 kişinin bulunduğu 5 otobüslük kafile, dualar eşliğinde yakınları tarafından Sabiha Gökçen Havaalanı`na uğurlandı.
Hacı adayı Ömer Gökçe (64), yaptığı açıklamada, 5 yıldan beri kutsal topraklara gitmeye çalıştığını belirterek, hacılık mertebesine ulaşacak olmanın sevincini yaşadığını söyledi. Allah`ın herkese hacı olmayı nasip etmesini dilediğini kaydeden Gökçe, ``Duygulanıyorum, seviniyorum. En mutlu günümü yaşıyorum. Kutsal topraklarda eşimle birlikte 45 gün kalacağız.`` dedi.
Hızır Yılmaz ise 5 yıldan beri hacı olmayı beklediğini ifade ederek, 15 günlük hazırlığın ardından eşiyle birlikte kutsal topraklara gideceğini ve çok mutlu olduğunu kaydetti.
