Muhteşem Yüzyıl dizisi zirve yaptı

Muhteşem Yüzyıl dizisi yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl şikayet rekortmeni. Muhteşem Yüzyıl dizi olarak ne kadar sürecek merak konusu. Muhteşem Yüzyıl'da Merve Oflaz da oynuyor. Muhteşem Yüzyıl fragmanı ve bölüm özeti. Muhteşem Yüzyıl fragmanı reyting rekorları kırıyor. Muhteşem yüzyıl 2. bölüm yayınlanacak mı? Muhteşem Yüzyıl dizisi fragman ve haberle

Muhteşem Yüzyıl dizisi zirve yaptı
Muhteşem Yüzyıl dizisi 1.bölümle ekranlara geldi. Muhteşem Yüzyıl'a şikayet yağdı. Muhteşem Yüzyıl dizi olarak ne kadar sürecek merak konusu oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Merve Oflaz'da oynuyor. Muhteşem Yüzyıl fragmanı ve bölüm özeti. Muhteşem yüzyıl 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl 2.bölüm fragmanı ve bölüm özeti.Muhteşem Yüzyıl dizisi fragman ve haberleri. Osmanlı Devleti Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlattığı ileri sürülen Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni'nin içki içtiği, harem hayatının cinsellik ...

Osmanlı Devleti Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlattığı ileri sürülen Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni'nin içki içtiği, harem hayatının cinsellikten ibaret olduğunun gösterilmesi tarihçilerin tepkisini çekti. Tarihçiler, Kanuni Sultan Süleyman gibi bir padişahın hayatının senaryoya kurban gitmemesi gerektiğini belirterek, senaryonun tarih danışmanlığını kimin yaptığının önemli olduğunu vurguladı.

MUHTEŞEM YÜZYIL 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

MERYEM UZERLİ (HÜRREM SULTAN) FOTO GALERİ VE VİDEO

MUHTEŞEM YÜZYIL EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Osmanlı İmparatorluğu'nun altın yılları bir televizyon dizisinde yeniden hayat buluyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı, tüm görkemiyle evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Hırsı, aşkları, savaşları ve tüm mücadelesi ile dönemi yaşamaya hazır olun.

Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul'a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır.

Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul'a doğru gelmektedir. Kölelerden en ateşli olanı ise, kaderini değiştirecek olan yolculuğa çıktığının henüz farkında değildir. Geri dönmek için çaresiz bir şekilde isyan etmektedir.

Sultan Süleyman, padişahlığının ilk gününde verdiği buyruklarla nasıl bir padişah olduğunu göstermek ister. Ama bu kararlar herkesin hoşuna gitmeyecektir. Sultan Süleyman ise gönderdiği mesajlarla, tüm Avrupa'ya meydan okumaktan çekinmez.

Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan'ın dikkatini çeker. Ama Alex'in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman'ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır. Sultan Süleyman'ın eşi Mahidevran ise Manisa sarayından yeni gelmiş. Eşi ile görüşmeyi sabırsızlıkla beklemektedir

YAPRAK DÖKÜMÜ’NÜN TAHTINA MUHTEŞEM YÜZYIL OTURDU!

Gecce yazarı Dilara Pekel Muhteşem Yüzyıl'I köşesinde şu şekilde değerlendirdi : Herkes Kanal D'nin yeni dizisi Şüphe'den bekliyordu bu atılımı ama ne yazık ki Şüphe sınıfta kaldı; Muhteşem Yüzyıl zirve yaptı..Peki çok mu başarılıydı dizi? Bence değildi ama yine de izleyiciyi ekrana bağladı.. Ama ilk bölümde biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu.. Tamam bir şatafat yaratılmaya çalışılmış ama Osmanlı Sarayı diye geçen yer saray harici her şeye benziyor.. Müze gibi adeta.. Bir yaşanmışlık izi yok o sarayda.. Her şey yepyeni, gıcır gıcır.. Bahçedeki mermerler bile mermerciden yeni getirilmiş takılmış havasında.. Konuşmalar Osmanlı aksanından uzak.. Herkes son derece düzgün ve günümüz Türkçe'siyle konuşuyor.. Hatta Halit Ergenç'in karısı rolündeki Nur Aysan'ı karşıladığı sahnede 'Hadi siz yol yorgunusunuz, dairenize çıkın dinlenin' sözü beni benden aldı.. Kral Dairesi mi ne bu daire? Sarayda daire olur mu? Kimse dikkat etmedi buna?

Gelelim oyunculuklara.. Kırım güzeli Aleksandra'yı canlandıran Meryem Uzerli'nin performansını beğendim.. Bu kız çok kısa süre sonra gündemden inmez.. Fakat dizide öyle bir sahnesi yenmiş ki bu kızın, gözlerime inanamadım.. Padişahı mutlu etme gecesinde sergilediği o dans performansı neyin nesiydi? Anlayan anlatabilir mi? O sahneye iyi hazırlanılsaydı şu anda hepimiz o sahneyi konuşuyor ve manşetler atıyor olurduk.. Ama ne yazık ki ne dans iyiydi, ne de o sahnede çalınan müzik etkileyiciydi