Milas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Milas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı
Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Ölümden dönen bir kazazedenin kazanın ardından dedikleri ise herkesi şaşırttı. Şoka giren Müzeyyen Çelik, araçtan savrulan topladığı zeytinlerinin durumunu sordu.
Milas'ın Beçin beldesinde meydana gelen kazada Ören istikametine doğru giden Rıza Toker'in (25) kullandığı 48 KM 576 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Abdullah Güneş'in (32) kullandığı zeytin hasadından dönen kişileri taşıyan otomobil çarpıştı.
Kazada, 48 KM 576 plakalı otomobil sürücüsü Rıza Toker, aynı otomobilde bulunan Mahmut Akın (24), 35 AK 2079 plakalı otomobil sürücüsü Abdullah Güneş ve otomobilde yolcu olarak bulunan Müzeyyen Çelik (49) ile Feriştah Güneş (47) ağır yaralandı.
Otomobil altında kalarak ağır yaralanan ve olay yerinde kalbi duran Mustafa Güneş'e (51) ilk müdahale olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Kalbinin yeniden çalışması sağlanan Mustafa Güneş de daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özel İzan Hastanesi'ne kaldırılan Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Rıza Toker ayakta tedavi edilirken, Mahmut Akın'ın kazayı küçük yaralarla atlattığı öğrenildi. Abdullah Güneş, Müzeyyen Çelik ve Feriştah Güneş'in ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
ZEYTİNLERİ SORDU
Kazada yaralanan Müzeyyen Çelik, geçirdiği şokun etkisiyle kendisine yardım etmeye gelen ekiplere ve vatandaşlara kazada yola savrulan topladığı zeytinleri sordu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.