Harran Kaymakamlığı'ndan Öğrencilere Bisiklet

Şanlıurfa'da Harran Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Medeniyetin Beşiğinden Medeniyetlere Okuma Işığı" kampanyası kapsamında ilçede en fazla kitap okuyan 15 öğrenci bisikletle ödüllendirildi.

Valilik tarafından başlatılan "Işığımı Arıyorum, Okuyorum" kampanyasında Harran Kaymakamlığı tarafından yürütülmekte olan "Medeniyetin Beşiğinden Medeniyetlere Okuma Işığı" kampanyası ile ilçede en fazla kitap okuyan 15 öğrenci bisikletle ödüllendirildi. Harran Kaymakamlığı'nda gerçekleşen ödül törenine, Harran İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Milli Eğitim Müdürü Rıfat Demirkol, Okuma Değerlendirme Komitesi Başkanı Aydınlar İlköğretim Okulu Müdürü Celal Şen, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Harran İlçe
Kaymakamı Serkan Keçeli, okumanın insanın ufkunu açacağını ve genişleteceğini belirterek, "Yaşamlarında ve çevrelerinde nelerin doğru, nelerin yanlış olduğunu okumakla kavrayabileceklerini, olayları daha iyi analiz edebileceklerdir. Okuma kampanyası yıl boyunca devam edecek, yıl sonunda en fazla kitap okuyan öğrencileri bilgisayar ile ödüllendireceğiz. En fazla kitap okuyan 40 öğrenci, yıl sonunda geziye götürülecek" dedi.
İlçede en fazla kitap okuyan 15 öğrenciye bisikletlerini Kaymakam Serkan Keçeli ve Milli Eğitim Müdürü Rıfat Demirkol verdi.
(AA-AŞ-Y)