Konak Standında Nostaljik Şarkılar

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Konak Belediyesi standında gerçekleşen Cihangir Moralı ve Albatros Grubu'nun konseriyle ziyaretçiler unutulmaz bir gece yaşadılar

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Konak Belediyesi standında gerçekleşen Cihangir Moralı ve Albatros Grubu'nun konseriyle ziyaretçiler unutulmaz bir gece yaşadılar. Dario Morena ve Tanju Okan gibi sanatçılardan şarkılar seslendiren grup, fuar ziyaretçilerine nostaljik bir gece yaşattı. İzleyenlerle hep bir ağızdan söylenen şarkılarla dev bir koro oluştu.
Canlı heykellerle, Kukla Fiko gösterileriyle, fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı olan Konak Belediyesi standı her gün farklı etkinliklerle konuklarının karşısına çıkıyor. Söyleşiler, konserler, kukla gösterileri, müzik dinletileriyle zengin bir program sunan standta izleyenlerle buluşan Cihangir Moralı ve Albatros Grubu, seslendirdiği Latin, caz ve pop müzik şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli bir akşam geçirdi. Fuar boyunca renkli etkinlikleri izleyicilerle buluşturduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Cihangir Moralı ve Albatros Grubu'nun seslendirdiği Dario Moreno ve Tanju Okan parçalarının ilgi topladığını belirtti.