Antalya'da gece işlenen cinayetlerde 3 kişi öldü

Antalya'da gece işlenen cinayetlerde 3 kişi öldü. Emekli bir hakimin oğlu ise arkadaşının evinde ölü bulundu.

Antalya'daki ilk olay, Ermenek Mahalle

Antalya'da gece işlenen cinayetlerde 3 kişi öldü. Emekli bir hakimin oğlu ise arkadaşının evinde ölü bulundu.

Antalya'daki ilk olay, Ermenek Mahallesi'nde yaşandı. Rehber ve galerici Mustafa Kemal Gözükızıl ile yanında çalıştığı öğrenilen Cengiz Muş, bir araçta başlarına ve vücutlarının değişik yerlerine ateş edilmiş halde ölü olarak bulundu. Olay, mahalle sakinlerinin polise, farları yanan bir araç ihbarında bulunmasıyla ortaya çıktı. Gözükızıl ve Muş'un cenazeleri, olay yeri incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Turizm şehrindeki ikinci olay Sakarya Parkı'nda gerçekleşti. Demir doğrama işiyle uğraştığı öğrenilen iki çocuk babası Abdullah Deniz (30), başına av tüfeği ile ateş açılması sonucu ölmüş halde bulundu. Yakınlarının iddiasına göre, görgü tanıkları, Abdullah Deniz'in yaklaşık 12-13 kişiyle tartıştığını, tartışmanın ardından maktulün aracına giderken, arkadaşı olduğu iddia edilen Ömer Pınar tarafından av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu öldürüldüğü öne sürüldü. Deniz'in cesedi olay yeri incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.

Antalya'da gece meydana gelen son olay Meltem Mahallesi'ndeki bir binada gerçekleşti. Emekli ağır ceza hakimi Fikri Durmaz'ın oğlu Anıl Durmaz (27) bir arkadaşının evinde ölü bulundu. ABD'de üniversite öğrenimi gördüğü öğrenilen Anıl Durmaz'ın ölüm haberi üzerine babası Fikri Durmaez fenalaştı. Cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılan Anıl Deniz'in arkadaşları, adli tıp önünde sinir krizi geçirdi. Anıl'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda öğrenilecek.