(düzeltme) Ak Partili Biçer Okulları Geziyor

Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ile birlikte ilçe merkeziyle belde ve köylerdeki okulları ziyaret ederek ilgililerden bilgiler alıyor.

(düzeltme) Ak Partili Biçer Okulları Geziyor
Okulların açıldığı 20 Eylül Pazartesi gününden bu yana Simav'daki ilk ve orta dereceli okulları ziyaret ettiğini vurgulayan İsmail Hakkı Biçer, okullarda gördüğü eksikliklerin giderilmesi için Ankara'da çaba sarf edeceğini söyledi.
Okul ziyaretlerinde eğitime verdikleri önemin altını çizen Milletvekili Biçer, "Simav'ın eğitim alanında hızla yükselen bir grafiği var. Okulların açılmasıyla birlikte Simav'daki tüm okulları ziyaret ettim ve incelemelerde bulundum. İncelemelerim sırasında gördüğüm ufak tefek aksaklıkları gidermek için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.
Bu tür ziyaretlerini arada bir tekrarlamak istediğini belirten Biçer, "Ülkemizin eğitim alanında yükselişe geçmesi için en iyi şartların oluşması gerekmektedir. Bizde bu şartların oluşması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
İlköğretim haftası sebebiyle 4 Eylül İlköğretim okulunda yapılan programa katılan Biçer, burada öğrencilere sohbet etti, kendisine ikram edilen etli pilavdan yedi ayran içti.