Gaziantep Beymen Resmen Açılıyor

Gaziantep Beymen'in resmi açılışı, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in de katılımı ile 24 Eylül Cuma günü, Gaziantep'in "yeni yaşam alanı" Sanko Park'ta yapılacak.

2011 Sonbahar - Kış koleksiyonunun sunulduğu Gaziantep Beymen'de dünyaca ünlü markalar yer alıyor. Gaziantep Beymen'de, Beymen, Beymen Plus ve Academia markalı koleksiyonların yanı sıra, dünya modasına yön veren Armani, Etro, D&G, Tod's, Balenciaga, Dior, Fendi, Michael Kors, Moschino, Marc Jacobs, Jimmy Choo, See by Chloe, Tara Jarmon, Love Maschino, Humanty, Paul Smith, John Varvatos, Z Zegna, Ermenegildo Zegna, Zegna Sport, Hogan, Corneliani, Babylone, Alexis Bittar, Dina Barel, Sonia Rykiel, For All
Mankind Seven, Tory Burch ve Giuseppe Zanotti markalı koleksiyonlar da giyinmeyi sanata dönüştürenlerin beğenisine sunuluyor.
Gaziantep Beymen'de, ayakkabı ve çanta dahil, kadın ve erkek kıyafetlerinde çok sayıda dünya markasını bir arada sunmanın gururu yaşanıyor.
Gaziantep Beymen, bu anlamda kadın ve erkek kıyafetlerinde, dünya markalarının buluştuğu "kalite ve moda" merkezi konumunu taşıyor.
Resmi açılış töreni, 24 Eylül Cuma günü 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.