Schuster Quaresma'yı derbiye saklıyor

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma takımla antrenmanlara başladı. Portekizli yıldızın hafta sonu Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma takımla antrenmanlara başladı. Portekizli yıldızın hafta sonu Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor. Beşiktaş, CSKA Sofya ile Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi grup maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde Nevzat Demir tesislerinde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Soğuk algınlığı bulunan Yusuf Şimşek ve sağ dizinde ağrısı olan Erhan Güven'in tedavileri yapılırken, Fatih Tekke takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanlara Çarşamba günü başlayacağı açıklanan Ricardo Quaresma takımla birlikte çalıştı.

Portekiz'in Norveç ile oynadığı Euro 2012 elemeleri grup maçında sol arka adalesinden sakatlanan Quaresma, Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü ile oynadığı lig maçında forma giymemişti.

Antrenman sırasında kendisini çok zorlamadığı öğrenilen Quaresma'nın teknik direktör Bernd Schuster tarafından CSKA Sofya maçı kadrosunda düşünülmediği belirtildi.

Schuster'in, Fenerbahçe derbisine hazır olması için CSKA Sofya karşısında Portekizli oyuncunun yerine Hilbert'e şans vereceği belirtiliyor.