Ak Partili Dodurgalı'nın Gerze Ziyaretinde Gerginlik

Sinop'un Gerze ilçesini ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı ile Gerze Devlet Hastanesi'ne uzman doktor talebi için imza toplayan bir grup arasında gerginlik yaşandı.

Dün akşam partisinin Gerze'de düzenlediği bir dizi etkinliğe katılan Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, daha sonra Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın ile birlikte Gerze Devlet Hastanesi'nd uzman doktor talebi için bazı sivil toplum kuruluşları tarafından İskele mevkisinde oluşturulan standı ziyaret etti. Ziyaret sırasında imza toplayan bayanlara hastanenin kapatılması haberinin kesinlikle asılsız olduğunu ve kamuoyunun birileri tarafından özellikle provoke edildiğini kaydeden Dodurgalı,
hastane üzerinden siyaset yapılmaması uyarısında bulundu. Stand görevlileri ise Dodurgalı'dan ya imza atmasını ya da standı terk etmesini istedi. Bu sırada Prof. Dr. Dodurgalı ile stand görevlileri arasında tartışma çıktı.
Yaşanan olay sonrası açıklamada bulunan Abdurrahman Dodurgalı, hastane kapatılıyor gibi dedikodu üreterek siyaset yapılmasının çirkin bir hareket olduğunu belirterek, bunun medeni insanlara yakışmadığını söyledi.