Oltasını kurtarmak için girdiği gölette boğuldu

Tekirdağ Yazır Göleti'nde oğluyla birlikte balık tutarken göletteki kamışlara takılan olatasını kurtarmak için gölete girren Fikret Dursun (54) boğula

Tekirdağ Yazır Göleti'nde oğluyla birlikte balık tutarken göletteki kamışlara takılan olatasını kurtarmak için gölete girren Fikret Dursun (54) boğularak can verdi.

Çorlu Misinli Köyü'nden balık tutmak için arkadaşları ve babası ile Tekirdağ Yazır Köyü yakınındaki Yazır Göleti'ne gelen baba-oğul bir süre balık tuttuktan sonra baba Fikret Dursun'un oltası kamışlara takıldı. Takılan oltasını kurtarmak için gölete giren baba Fikret Dursun boğularak can verdi. Oğlunun ve aynı köyden arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgeye gelen arama kurtarma ekibi dalgıçları ceseti çıkardı. Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Ekipleri olay yerinde incelemede bulundu. Halil İbrahim Dursun balık tutarken babasının oltasını kurtarmak için girdiği gölette birkaç metre ilerledikten sonra geri dönemediğini ve birkaç dakika içinde boğulduğunu belirtti. Cenaze incelemenin ardından hastane morguna kaldırılacak.

Tekirdağ Merkeze Bağlı Yazır Köyü'nde bulunan Yazır Göleti'nden Tekirdağ'ın bazı beldelerine içme suyu sağlanmasının yanında balık tutmak için de kullanılıyor.