Antikad'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) üyeleri, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

Muğla'dan Antalya'ya yeni atanan Vali Ahmet Altıparmak, nezaket ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor. Sevinç Eyilik, Şebnem Saraçoğlu, Ayla Nalbant ile Fisun Çevikkaraman ve Gülizar Şen'den oluşan ANTİKAD heyetini kabul eden Antalya Valisi Altıparmak, kadın girişimcileri önemsediklerini belirtti. Türk aile yapısının temel direğini kadının oluşturduğunu ifade eden Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Toplumların geleceği olan çocukları yetiştiren annedir, kadındır. Anneyi aile çekirdeğinden çıkarırsanız
aile olmaktan çıkar. Ekonominin merkezine de kadınları almak durumundayız daha ileri bir toplum düzeyine çıkmak için. Kadının eğitimi ve bilinçlendirilmesi çok önemlidir. Eğitimli kadın, ayakları yere basan çocuklar yetiştirecektir. Refah ve mutlu bir ülke için bu gereklidir" dedi.
ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç Eyilik, Vali Ahmet Altıparmak'tan kadının sosyal alana taşınması için destek istedi. Sosyo-ekonomik yapı için genç kızların teşvik edilmesi gerektiğini belirten Sevinç Eyilik, "İş kadınları olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışıyoruz. Kadının örgütlenmesini ve birlikte hareket etmesini önemsiyoruz" dedi.
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, ziyarete gelen ANTİKAD heyetine teşekkür ederek, bölgenin ve bölge kadınının kalkınması için çalışmaları üst düzeyde yürüteceklerini sözlerine ekledi.