Galatasaray'da Kaparty Lviv hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasını da mağlubiyetle kapatan ve averajla 17. sırada bulunan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Karpaty Lviv m

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasını da mağlubiyetle kapatan ve averajla 17. sırada bulunan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Karpaty Lviv maçına moralsiz başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu ve Albert Roca Pujol yönetiminde, Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, Bursaspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Geri kalan oyuncular ise teknik bir çalışma ve topla yapılan oyunların ardından antrenmanı tamamladılar.

Sabri Sarıoğlu ve Juan Pablo Pino'nun fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştığı açıklanırken, Hakan Balta'nın ise bel ağrısı nedeniyle dinlendirildiği belirtildi.

Dünkü maç öncesine yapılan antrenmanda sağ ayak bileği burkulan ve bu yüzden maç kadrosundan çıkartılan Serdar Özkan'ın tedavisine ise devam edildiği belirtildi.

Galatasaray, 26 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Kaparty Lviv maçının çalışmalarını yarın akşam saat 19.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.