Görevden Alınan Chp Çukurova Ve Seyhan İlçe Başkanları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçici yönetim kurulu tarafından görevlerinden el çektirilen CHP Seyhan ilçe Başkanı Vedat Karasaç ile CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, mahkeme kararı ile görevlerine başlıyor

Görevden Alınan Chp Çukurova Ve Seyhan İlçe Başkanları...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçici yönetim kurulu tarafından görevlerinden el çektirilen CHP Seyhan ilçe Başkanı Vedat Karasaç ile CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, mahkeme kararı ile görevlerine başlıyor.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, CHP'nin emrinde siyaset yapan kişiler olduklarını, ancak geçici heyetin kendilerine görevden aldıklarını ve bunun parti tüzüğünde yeri olmadığını belirterek, "Biz bu konuyu hem CHP MYK'ya taşıdık, hem de mahkemeye. CHP MYK bizim talebimizi reddetti ama Adana'da Asliye Hukuk Mahkemesi bizim yeniden göreve iademizi sağladı. Şimdi biz bugün öğleden sonra tekrar görevimizin başına döneceğiz. Ve referandum çalışmalarında kaosa neden olmadan, sıkıntı yaşamadan devam edeceğiz" dedi.
CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut ise parti içinde hukuksuz bir sürecin hukukun müdahalesi ile kesintiye uğradığını söyledi. Barut, kendilerine yapılan uygulamanın tüzükte yeri olmadığını kaydederek, çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.