Bingöl'de eğitime FEM damgası

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) yerleştirme sonuçlarıyla başarısını perçinleyen FEM Dershanesi Bingöl'e damga vurdu. 7 öğrencisine tıp, 6'sına hukuk,

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) yerleştirme sonuçlarıyla başarısını perçinleyen FEM Dershanesi Bingöl'e damga vurdu. 7 öğrencisine tıp, 6'sına hukuk, 18'ine mühendislik, 5'ine eczacılık, 55'ine öğretmenlik, 23'üne ilahiyat gibi öğrencilerini çok sayıda fakülte yerleştiren FEM, Bingöl eğitimine katkı sundu.

FEM Dershaneleri Bingöl Şubesi, başarılı öğrencilerini basına tanıttı. Bingöl'de ve Türkiye genelinde derece yapan öğrencilerle guru duyduklarını belirten FEM Dershanesi Müdürü Mahmut Şanlı, Bingöl'ün eğitimdeki başarısını yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ÖSS sınavında çok güzel sonuçlar aldıklarını söyleyen Şanlı, ciddi öğretmen kadrosu, disiplin ve rehberlik anlayışının başarılarında önemli etkenler olduğunu kaydetti. 2010 LYS yerleştirme sonuçlarının bütün öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyen Şanlı, "17 yıldır ilimizde faaliyet gösteren FEM Dershaneleri her yıl olduğu gibi bu yıl da diğer eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde Bingöl'ümüze hizmet veriyor. Amacımız ilimizi Türkiye sıralamasında daha üst sıralara taşımaktır. Dershane olarak hem Bingöl'de hem de Türkiye genelinde okullarımızla birlikte bu yıl güzel başarılar elde ettik." dedi.