Aziziye'de Ramazan Ayı, Paylaşım Ayı...

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçedeki vatandaşların ramazan sofrasına konuk oluyor

Aziziye'de Ramazan Ayı, Paylaşım Ayı...
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçedeki vatandaşların ramazan sofrasına konuk oluyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren düzenlenen ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ile Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal'ın da iştirak ettiği iftar programlarının dünkü organizasyonuna AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt da katıldı.
Ramazan ayının ilk gününde Abdulhamit Han Mahallesi'nde yaşayan üç çocuklu Meryem Karaoğlu'na, ikinci gününde 200 Evler Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuklu İbrahim Köse adlı inşaat işçisine konuk olan Başkan Cengiz ve AK Partililer dün de, Bilali Habeş Mahallesi'nde yaşayan iki çocuklu Fatma Varol isimli kadının evine AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt ile birlikte konuk oldular.
YEMEKLER AK PARTİLİ HANIMLARDAN
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile AK Parti ilçe teşkilatı tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon kapsamında, ziyaret edilen evlere ilçe kadın kolları yönetimi tarafından hazırlanan yemekler ve belediyenin gıda paketiyle birlikte gidiliyor. Önce vatandaşlarla birlikte iftar eden Başkan Cengiz ve AK Partililer, daha sonra hane sakinleriyle sohbet ederek, sorunlarını ve beklentilerini dinliyorlar.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Ramazan ayının dayanışma, kaynaşma ve paylaşma için bir fırsat olduğunu dile getirerek, mübarek huzur ikliminin, manevi atmosferine uygun olarak idrak edilebilmesi için, her gün farklı mahallede bir vatandaşın evine konuk olacaklarını dile getirdi.
EKMEĞİMİZİ, AŞIMIZI PAYLAŞIYORUZ
Ramazan ayının özel bir zaman dilimi olduğunu ve toplumsal yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma, sevgi ve kardeşliğin zirveye çıktığı bir iklim olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, "Bu mübarek huzur ayında, hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizim için gurur vesilesidir. Biz seçildiğimiz günün ertesi günü hemşehrilerimize teşekkür ziyareti gerçekleştirerek, her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik ve bugüne kadar da her zaman hemşehrilerimizle birlikte olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik için bir vesile olan bu huzur ikliminde de hemşehrilerimizin iftar sofralarına konuk oluyoruz. Ekmeğimizi, aşımızı paylaşıyor, onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Bu tür iftar sofralarından aldığımız hazzı, hemşehrilerimizle geçirdiğimiz o anların mutluluğunu tarif etmek mümkün değil. Bize evlerini açan, iftar sofralarını paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Başkan Cengiz, iftar organizasyonunun Ramazan ayı boyunca devam edeceğini dile getirerek, AK Parti ilçe teşkilatına ve kadın kollarına da katkılarından dolayı teşekkür etti.
VATANDAŞ MUTLU
Eşinde ayrı, çocuklarıyla birlikte yaşayan Meryem Karaoğlu, hayatının en anlamlı iftarını yaptığını ve belediye başkanının evine konuk olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Cengiz ile beraberindekilerin konuk olduğu inşaat işçisi İbrahim Köse, ilk defa evinde bir Belediye Başkanı ağırladığını ifade ederek, tarifsiz mutluluk yaşadığını söyledi ve Başkan Cengiz ile AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür etti.
MİLLETVEKİLİ GÜLYURT DA KATILDI
İftar organizasyonlarının dünkü programına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt da katıldı. Bilali Habeş Mahallesi'nde Fatma Varol isimli kadının evine konuk olan Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Başkan Fatih Cengiz, İlçe Başkanı Ahmet Gül ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, görme engelli kızı ile birlikte yaşayan Fatma Varol ile birlikte iftar ettiler. İftar sonrası Varol ailesi ile bir süre sohbet eden Gülyurt ve beraberindekiler daha sora evden ayrıldılar.
Eşini yıllar önce kaybeden ve görme engelli kızıyla aynı evi paylaşan Varol, Milletvekili Gülyurt ile Başkan Cengiz ve beraberindekilerin evlerine konuk olmasının kendisini heyecanlandırdığını söyleyerek, anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür etti.