Kaymakam Onuruna Veda Yemeği Verildi

Bolu'nun Göynük ilçesine tayini çıkan Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan, vatandaşlarla vedalaştıktan sonra öğretmenevinde onuruna verilen veda yemeğine katıldı.

Kaymakam Onuruna Veda Yemeği Verildi
Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesi ile Bolu ilinin Göynük ilçesine tayini çıkan Genç İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan, ilçede vatandaş ve esnaflarla vedalaştı. Bütün esnafı dolaşarak teker teker vedalaşan Kaymakam Aktan, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bütün kurumlarla organize ettiği veda yemeğine katıldı. Genç Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe eski Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, Cumhuriyet Savcısı Erdal Özdemir, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Tülin Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Hayrettin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Dener, ilçede bulunan kurum çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Aktan, hüzünlü ayrılacağı ilçede kurumlarla koordineli çalışmaya özen gösterdiğini ve bu bağlamda sorunların üstesinden birlikte geldiklerini belirtti. Kaymakam Aktan, "İnsanın en iyi bildiği yer, yaşadığı yerdir. Ben de iki yıl boyunca görev yaptığım Genç'i yakından tanımaya çalıştım. Görev sürem içinde ilçemizdeki kurumlar ile koordineli çalışma gayreti içinde olduk. İlçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi için özel bir çaba içine girdik ve özellikle kız çocuklarımızın okuması için yoğun çalışmalar yaptık. Eğitim ile ilgili çalışmaların çok daha ileri seviyeye çıkarılması için bundan sonrada çalışmaların sürdürüleceğinden kuşkum yok. Genç ilçemizi gittiğim yerlerde de takip etmeye çalışacağım" dedi.