Ödemiş Belediyespor'da Yaz Okulları Başlıyor

2010-2011 sezonu öncesi yönetimle ilgili hazırlıklarını sürdüren Ödemiş Belediyespor'da futbol, basketbol, voleybol ve yüzme yaz spor okullarında görev alacak teknik heyet cumartesi günü düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu

Ödemiş Belediyespor'da Yaz Okulları Başlıyor
2010-2011 sezonu öncesi yönetimle ilgili hazırlıklarını sürdüren Ödemiş Belediyespor'da futbol, basketbol, voleybol ve yüzme yaz spor okullarında görev alacak teknik heyet cumartesi günü düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.
Basın Sözcüsü Ahmet Balcılar tarafından düzenlenen toplantıda antrenörler tanıtılarak sezon öncesi çalışmalar hakkında bilgi verildi. Balcılar, bu hafta açılışı yapılacak olan Ödemiş Belediyespor Futbol Yaz Okulu'nda antrenörler Yasin Aksakal ve Suat Doğan, Basketbol ve Voleybol Yaz Okulları'nda antrenör Murat Akçıl ve Yüzme Yaz Okulu'nda Ceren Kasaboğlu'nun görev yapacağını açıkladı. Ödemiş Belediyespor yönetim kurulunun ilk kez düzenlenecek Bölgesel Amatör Lig kriterlerinin belirlenmesinin ardından hemen toplanarak gelecek sezonla ilgili çalışmalara başladığını kaydeden Balcılar; "2010-2011 sezonuyla ilgili kamuoyunda görev alacak antrenörler merakla bekleniyor. Önümüzdeki hafta bu soruya yanıt gelecek. Öncelikle okulların kapanmasının ardından Yaz Spor Okullarımızı netleştirmek istedik. 6 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında futbol, basketbol, voleybol ve yüzme dallarında gerçekleştireceğimiz yaz okullarında görev alacak çalıştırıcıları belirledik. Kayıtlar Belediyede yapılacak" dedi.
Ödemiş Belediyespor'un çevre beldelerin takımları ile çalışarak altyapıdan yetişen gençlerin forma giymesini sağlayacaklarını belirten Balcılar; "Altyapımızda yetişen gençlerimizin forma şansı bularak A takıma yükselmeleri için Ödemiş içinde veya çevre beldelerde pilot takım oluşturarak gençlerimizi bu takıma yönlendireceğiz. Bu sayede gençlerimiz tecrübe kazanacak" şeklinde konuştu.
Basketbol Yaz Okulu'nun 1993-2003 doğumlular arasında düzenleneceğini belirten Antrenör Murat Akçıl haftanın üç günü çalışmalarını İlkkurşun Spor Salonu'nda sürdüreceklerini söyledi.