Eskişehirspor Onyewu ile ilgileniyor

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Milan'ın ABD'li defans oyuncusu Oguchi Onyewu'yu transfer etmek istediklerini açıkladı.

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Milan'ın ABD'li defans oyuncusu Oguchi Onyewu'yu transfer etmek istediklerini açıkladı. Rıza Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmaları ve hazırlık kampı hakkında bilgi verdi.

Çalımbay, 15 günlük Bolu kampının arından hazırlıklarına Avusturya'da devam edeceklerini söyledi.

Eskişehirspor teknik direktörü Çalımbay, Serie A ekibi Milan'da forma giyen ABD milli takımının Nijerya asıllı defans oyuncusu Oguchi Onyewu ile ilgilendiklerini belirtti.

Çalımbay, "defans, orta saha ve sol tarafa oyuncu almak istiyoruz. Aceleye getirerek hata yapmak istemiyoruz. ABD milli takımında oynayan Onyewu'yu da almak istiyoruz. Onyewu'yu alırsak defans sorunumuzu çözeriz" dedi.

2010 Dünya Kupası'nda iki maçta forma giyen 28 yaşındaki Onyewu, Milan'dan önce Standard Liege, Newcastle, La Louviere ve Metz takımlarında oynadı.

Rıza Çalımbay, Bolu kampına yeni transferler Burhan, Emre, Batuhan, Erkan, Sadi ve Brezilyalı Alison'un da katılacağını söyledi.



CNN Türk