Aykut Kocaman'dan Tekmelik Uyarısı İstanbul

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

  Fenerbahçe , yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti .
Can Bartu Tesisleri ' nde , teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda , futbolcular topla yaptıkları ısınmanın ardından , pas çalışması yapıp , yarı sahada çift kale maç oynadı .
Isınma çalışmasının bir bölümünde topu ellerine alıp , birbirlerini kovalayan sarı-lacivertliler , yaklaştıkları anda kafa vuruşuyla topu karşısındakine değdirmeye çalıştı . Bu çalışmada oyuncuların eğlendikleri görüldü .
Takımla çalışmalara dün başlayan Mehmet Topuz , antrenmanı yarıda bıraktı . Pas çalışmasında ayağında ağrı olan Mehmet , bir süre kenarda tedavi olduktan sonra tesislere gitti .
Dünkü antrenmana katılmayan Emre ve kaleci Mert , bugün takımla birlikte çalıştı .
Bu arada , sıcak hava nedeniyle idmanda futbolcuların serinleyebilmesi amacıyla belirli aralıklarla su molası verildi .

-TESİSTE ÇALIŞIYOR-

Fenerbahçe ' de sakatlıkları bulunan futbolcuların , kendilerine verilen program doğrultusunda tesislerde çalıştığı bildirildi .
Gökhan Ünal , Andre Santos , Özer , Güiza , Gökhan Gönül ve Uğur ' un bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü kaydedildi .

-LUGANO ' DAN İYİ HABER-

2010 Dünya Kupası ' nda Uruguay ' ın dün yarı finale çıktığı Gana maçında sakatlanan sarı-lacivertli futbolcu Diego Lugona ' dan iyi haber geldi .
Fenerbahçeli yetkililerin Uruguaylı oyuncuyla görüştükleri , durumu iyi olan Lugano ' nun yarı final maçında oynamak istediğini söylediği öğrenildi .
Fenerbahçe ' de izinli olan Alex ve Stoch , antrenmana katılmadı .

-İDMANA TEKMELİKLE ÇIKTILAR-

Fenerbahçeli futbolcuların , antrenmana ayaklarında tekmeliklerle çıktıkları görüldü .
Futbolcuların , teknik direktör Aykut Kocaman ' ın uyarısıyla antrenmanda tekmelikleri taktıkları bildirildi .

- ' ANTRENMANLAR DAHA FAZLA TEMASLI GEÇECEK ' -

Teknik direktör Aykut Kocaman , antrenmandan önce sahada oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı .
Kocaman ' ın oyuncularına antrenmanlarda tekmelik takma konusuna dikkat etmeleri gerektiğini belirterek , ' Bu sezon antrenmanların daha fazla temaslı geçeceğini söylemiştim . Futbol ikili mücadele oyunudur . Bunu antrenmanlarda da yaşayacağız . O yüzden tekmeliklerinizi takmanızı istedim . Herhangi bir sakatlığı engellemesi açısından antrenmanda buna dikkat edelim . Bugün sabah antrenmanında biraz eğleneceğiz , dinleneceğiz , günün yorgunluğunu atacağız . Akşam ise tempoyu yükselteceğiz ' dediği bildirildi .
Fenerbahçe , akşam basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek .

03 . 07 . 2010 12 : 15 : 02